Sezona Riba do 20.03.: Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća u ljubavi

Prelaskom Sunca iz Vodoilije u Ribe 19. februara, zvanično nam je počela sezona Riba koja će trajati sve do 20.marta kada se Sunce seli u znak Ovna. 


Nekim znakovima Zodijaka ovo će biti jako povoljan period kada je ljubav u pitanju, a neki bi mogli pronaći novu ljubav. U ovom periodu ćemo dobiti priliku da detaljnije sagledamo neke stvari na koje do sada nismo obraćali mnogo pažnje. 

Ako želite naći ljubav, morate biti posvećeni ljubavi. Ostavite prošlost i bivše veze iza sebe i ne osvrćite se na njih. Mnogo je ljudi koji bi vas željeli pored sebe, pa zašto im ne biste dali priliku. Pogledajmo za koje od znakova Zodijaka bi ovo mogao biti posebno povoljan mjesec kada je ljubav u pitanju. 



Bik: Ono Bikovi koji su u vezi bi mogli probuditi strast u svojoj vezi i pronaći jedno novo zadovoljstvo. Ljubav i nježnost će vašu vezu učiniti magičnom i strastvenom. Nemojte dozvoliti da neke manje nesuglasice stanu između vas i sjetite se zbog čega ste se zaljubili u svog partnera. 

Slobodni pripadnici ovog znaka moraju biti otvoreniji i pokazati više razumijevanja za pripadnike suprotnog pola ako žele pronaći ljubav svog života. Samo tako ćete moći ostvariti dobru komunikaciju sa osobom koja vam se sviđa. 



Rak: Veza koju imate sa svojim partnerom će biti nevjerovatna što će intimnost između vas učiniti nevjerovatnom. U svojoj vezi ćete pronaći tako duboko značenje što će vas dodatno približiti vašem partneru. Cijenite ljepotu koju imate u vezi i nemojte je skrivati. 

Nemojte štedjeti lijepe riječi prema svom partneru jer ćete mu samo tako moći pokazati svoju pravu ljubav. Škorpija: Ovo će biti period prepun intenzivnih osjećanja. Otkrićete da vam ništa ne smeta i nećete se nervirati zbog sitnica. 

Ovo je odličan period da posvetite više pažnje svom partneru, ali nemojte pretjerivati kako ne bi ispalo da želite kontrolisati i manipulisati. Važno je da prepoznate potrebe svog partnera jer ćete samo tako moći imati dobar odnos. 

Tek kada uspijete da se povežete na jednom dubljem emocionalnom nivou vaša veza će početi da se razvija na jedan poseban način. Jarac: Ovo je period u kome ćete stvoriti jaku emocionalnu vezu sa svojim partnerom. Jako je da važno da vjerujete jedno drugome i da ne optužujete jedno drugo bez potrebe. Samo tako ćete moći razviti međusobno poštovanje. 

Trudite se da inspirišete jedno drugo i da uljepšate život jedno drugome. Samo ćete kroz dobru komunikaciju i uzajamno povjerenje moći graditi čvrstu vezu. Razgovarajte jedno sa drugim i nemojte se ustručavati da pitate ono što vas zaista interesuje jer ćete samo tako istinski upoznati jedno drugo.

Pokreće Blogger.