Pojedine žene misle da im je suđeno da budu same i bez ljubavi - 7 tužnih razloga zašto

Nije mali broj žena koje vjeruju kako im nije suđeno da nađu svoju srodnu dušu i da uživaju ljubavi i sreći. 


Veliki broj tih žena je u prošlosti bilo povrijeđeni i same sebi su se zarekle da nikada više neće dozvoliti nekome da ih povrijedi. Mnoge bi radije provele cijeli život same, nego dozvolile nekom muškarcu da im se približi i pokloni im svoju ljubav. 

Pogledajno koju su najčešći razlozi zbog kojih žene misle da nikada neće naći ljubav. 1. Povrijeđene su; Nije vam potrebva pamet svog ovog svijeta da skontate da su ove žene u prošlosti bile povrijeđene i razočarane. Dale su previše sebe u vezu koja nije funkcionisala i njihovo srce je na kraju bilo slomljeno. 



2. Plaše se; Nije problem zaljubiti se, problem je izabrati pravog muškarca. Mnoge od ovih žena su u prošlosti pravile pogrešne izbore, pa se plaše da bi ponovo mogle pogriješiti. One će radije izabrati da budu same nego da ponovo zaglave u vezi sa pogrešnom osobom. 

3. Oni to shvataju previše lično; Iz svake propale veze možete naučiti važnu lekciju, ali mnoge žene ne nauče dobre lekcije, već upravo suprotno. One misle da nisu dovoljno privlačne i vrijedne muške pažnje jer nisu uspjele održati svoju vezu. 



Mnogo bi bolje bilo da shvatite da ne radite ništa pogrešno te da neuspjeh ne znači ništa loše. Počnite raditi na sebi i ulažite u sebe te promijenite one stvari za koje smatrate da nisu dobre. 4. Prerano odustaju; Neke žele se bolje snalaze u vezama od drugih i to je sasvim normalno. 

Nemojte odustajati čim se u vašoj vezi pojavi prva prepreka i problem. Sjedite i razgovarajte sa svojim partnerom i pokušajte naći zajedničko rješenje. 5. Nemaju razvijenu samosvijest; Neke žene uporno padaju na isti tip muškaraca koji ih na kraju uvijek povrijede. 

Slijepa ljubav je uglavnom glupa ljubav. Morate promijeniti pogled na vezu, na sebe i svog partnera prije nego što se upustite u ozbiljnu vezu. 6. Šalju pogrešnu poruku; Budete li stalno ponavljali kako su svi muškarci đubrad i da su svi isti, nećete moći naći ljubav.

Morate se riješiti ovih misli imaćete osuđujete sebe na doživotnu samoći ili kratkotrajne veze sa pogrešnim muškarcima. 7. Misle da nikada više ne žele poželjeti ljubav; Mnoge žene odluče odustati od ljubavi, ali to uglavnom čine na određeno vrijeme. One mogu utišati tu čežnju u sebi za ljubavlju, ali će se ona ponovo vratiti možda jača nego ikada.

Pokreće Blogger.