Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Lava

Osobe rođene u znaku Lava će se u 2022. godini prepustiti svojim osjećanjima. 


Vaša strast i emocionalne žudnje koje budete imali će vam pomoći da postanete bolja osoba i približite se svojim uvjerenjima. Za mnoge Lavove ovo će biti godina brojnih emocionalnih uspona i padova, ali će se hrabri Lavovi sa lakoćom izboriti sa svakom preprekom koja im se nađe na putu. 

Nemojte dozvoliti da vas loša vremena iznevjere i iznerviraju, jer će dobre stvari koje vam se dese činiti vaš život boljim i ispunjenijim. LJUBAV: Zbog negativnog položaja Urana i Saturna, vaš ljubavni život bi u 2022. godini mogao biti prilično nemiran i temperamentan. 



Obe ove planete će boraviti u znaku Bika tokog cijele godine što će negativno uticati na vaš ljubavni zivot. Stvari bi se mogle malo popraviti tokom maja i juna kada će Venera i Mars prolaziti kroz znak Ovna. Ljeto bi moglo biti jako povoljan period za vaš ljubavni život, posebno period u kome vlada vaš znak. 

KARIJERA: 2022. godina bi mogla biti veoma povoljna za vašu karijeru. Boravak Jupitera u vašoj kući karijere će vam pomoći da ostvarite povoljniju komunukaciju sa svojim radim kolegama, što može imati veliki uticaj na vaš uspjeh u poslu. 



Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli ostvariti dodatnu zaradu pronalaženjem dodatnog posla. Jako je važno i da razmislite o svakoj ponudi i prilici koju dobijete jer neke od njih nećete dobiti dva puta. U drugoj polovini godine bi se mogli javiti neki manji problemi u vašoj karijeri što bi vam moglo uzrokovati nervozu i stres. 

Ako uspijete da prevaziđete ovaj nepovoljan periodu mogli biste godinu završiti pozitivno. FINANSIJE: Isto ako i u vašoj karijeru, početak godine će biti veoma povoljan period i za vaše finansije. Pokušajte u prvih nekoliko mjeseci da štedite kako biste imali nekih zaliha ako se nađete u finansijskoj krizi kasnije.

Sredina aprila kada Jupiter bude boravio u vašoj četvrtoj kući. će biti povoljna za veće kupovine kao što su kupovina nekretnina ili vozila. PORODICA: Osobe rođene u znaku Lava će imati posebno dobru komunikaciju sa muškim članovima svoje porodice. 

Generalno će tokom cijele godine vaši porodični odnosi biti jako povoljni. Ovo će biti odlična godina za sve one Lavove koji planiraju brak. Jako je važno da se posvetite svojoj porodici i poradite na jačanju porodičnih veza. Vaša porodica vam je uvijek bila najveća podrška, a tako će biti i u 2022. godini.

ZDRAVLJE: Sve dok vodite računa o svojoj fizičkoj formi, svojoj ishrani i svom mentalnom zdravlje ne biste trebali imati nekih većih zdravstvenih tegoba. Posvetite više pažnje svom duhovnom zdravlju i pozitivnim mislima. Trudite se da budete fizički aktivni. Januar će biti mjesec u kome ćete morati donijeti neke važne odluke koje mogu uticati na vašu karijeru i vaš društveni život. 

Do polovine februara neće se dešavati nikakve posebne promjene u vašem životu, ali bi druga polovina mjeseca mogla bi mnogo povoljnija. Mart će biti veoma povoljan mjesec za vašu karijeru i vaš društveni život. Trudite se da što bolje iskoristite ovaj mjesec i napravite neke planove za budućnost. 

U aprilu će biti jako važno da povedete više računa o svojim osjećanjima. Maj će biti mjesec sa pomiješanim osjećanjima. Dok će prva polovina mjeseca biti nepovoljna za vaš ljubavni život, druga polovina donosi mnoštvo lijepih stvari. 

U junu biste trebali više razmišljati prije nego što učinite bilo šta. Nemojte donositi nepromišljene i ishitrene odluke. Jul bi mogao biti savršen mjesec sa odmor ili za romantični bijeg sa partnerom. U avgustu biste se trebali više fokusirati na svoju porodicu i dobre porodične odnose. 

Septembar bi mogao biti jako sumoran mjesec za vas. Pokušajte provoditi više vremena sa prijateljima kako bi se vaše raspoloženje popravilo. Prva polovina oktobra bi mogla biti jako dosadna, ali druga polovina mjeseca donosi neke zanimljive događaje. 

Novembar će početi u dobrom raspoloženju. Osjećaćete se jako pozitivno i energično. Iskoristite ovo vrijeme i posvetite se porodici. Decembar je savršen mjesec za kovanje planova za budućnost. Budite otvoreni i razgovarajte o svojim idejama sa članovima svoje porodice.

Pokreće Blogger.