Muškarcu koji vas voli ćete uvijek biti prioritet - Jasni pokazatelji da mu niste na prvom mjestu

Muškarac koji voli svoju ženu će je uvijek staviti na prvo mjesto u svom životu i uvijek će mu biti prioritet. 


Ako to nije slučaj onda su stvari više nego jasne. Ne voli vas. Ako ste u vezi sa muškarcem i već neko vrijeme osjećate kako vas zapostavlja, pogledajte koji su to jasni znakovi koji pokazuju da mu više niste prioritet u životu. 

1. Vaše mišljenje mu nije važno; Komunikacija u vezi je jako važna, a čak i ako se ne slažete u nekim mišljenjima iz ljubavi prema vama on će vas bar saslušati. Ako muškarcu vaše mišljenje nije važno i ignoriše ga, time pokazuje da vas ne poštuje i ne voli više. 



2. Otkazuje planove u zadnji čas; Ako muškarac u zadnji čas otkazuje neke planove koje ste isplanirali prije mnogo vremena, to nije dobar znak. Muškarac koji vas voli će uvijek naći vremena za vas, čak i ako je zatrpan poslom i obavezama. Neće otkazati dogovor sa vama u zadnji čas. 

3. Ne održava svoju riječ; Kada nekoga iskreno volite učinićete sve kako biste održali riječ i ispunili obećanje koje ste dali voljenoj osobi. Muškarac kojem niste prioritet lako zaboravi na svoja obećanja. Često može reći jedno, a učiniti nešto sasvim drugo. 



4. Ne uzima u obzir vaše potrebe; Veze su skup kompromisa i dogovora, a kada nekoga volite uvijek ćete se truditi da se vaša voljena osoba osjeća ugodno i prijatno. Tužno je ako muškarac ignoriše neke vaše i najmanje želje. Time samo pokazuje da mu nikada nećete biti prioritet u životu. 

5. Zove vas da izađete u zadnji čas; Kada želite izaći sa nekim na sastanak to uglavnom unaprijed isplanirate kako bi se obje osobe uklopile u svoj raspored. Međutim, ako vas muškarac u zadnji čas zove da izađete sa njim, to može pokazati da ste mu uvijek bili samo rezervna opcija jer je njegov važan sastanak propao.

Pokreće Blogger.