Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Raka

2022. godina bi za osobe rođene u znaku Raka bi mogla biti godina puna uspona i padova. 


Međutim, pripadnici ovog znaka će se sa svakom poteškoćom nositi sa lakoćom. Sve dok držite glavu visoko i težite svojim ciljevima, ne biste trebali imati problema u postizanju željenog uspjeha. Dok bi se u prvoj polovini godine mogli osjećati pomalo zbunjeno i rasijano, druga polovina godine bi mogla biti mnogo povoljnija i vaša koncentracija bi se mogla vratiti u normalu. 

Najveći utica na Rakove bi mogli imati Jupiter, Saturn i Venera, a znakovi Ovan, Vodolija i Jarac će igrati važnu ulogu u vašem životu. Između maja i oktobra biste se mogli suočiti sa nekim komplikacijama zbog kojih  bi se mogli osjećati napeto, ali nakon toga sve bi moglo da se promjeni. 



LJUBAV: Od januara do marta Venera, Mars i Pluton će biti u znaku Jarca što će vaš ljubavni život učiniti jako lijepim. Ako ste u posljednje vrijeme imali nekih problema sa partnerom u ovom periodu bi se sve moglo riješiti, a vaša veza će postati romantičnija i uzbudljivija. 

Dobar period za vašu vezu će se nastaviti i u drugoj polovini godine zbog povoljnog uticaja Marsa koji će boraviti u znaku Bika, odnosno Venere koja će boraviti u znaku Škorpije. Ova godina će biti jako povoljna za vaš ljubavni život. 



KARIJERA: Zbog nekih manjih nesuglasica koje biste mogli imati sa svojim radnim kolegama, početak godine bi mogao biti prilično težak. To će se posebno odnositi na periodu između maja i jula kada bi problemi mogli eskalirati. 

Ako budete u mogućnosti da izgladite odnos sa svojim kolegama stvari bi se mogle okrenuti u vašu korist. Vaša sreća bi se mogla drastično promijeniti od avgusta kada ćete postati mnogo sigurniji u sebe i svoje sposobnosti. To će vam pomoći da zaradite poštovanje svojih kolega i učinite odnos ugodnijim i mirnijim. 

FINANSIJE: Osobe rođene u ovom znaku bi mogle imati prosječnu zaradu u ovoj godini, a vaše finansije će biti stabilne. Jako je važno da otplatite svoje dugove i izbjegavate velika ulaganja i kupovine. U drugoj polovini jula vaše finansije bi se mogle u velikoj mjeri poboljšati i mogli biste zaraditi više novca nego inače. 

Ako već želite uložiti novac u nešto uložite ga u sebe i usavršavanje svojih vještima. PORODICA: Boravak Jupitera i Saturna u vašoj četvrtoj kući donosi sreću u vaš porodični život. Posebno dobar odnos ćete imati sa starijim članovima svoje porodice. 

Ono što će biti jako važno je da ako želite zadržati dobre odnose sa svim članovima svoje porodice ne smijete izbjegavati porodična druženje i morate odvojiti malo vremena koje ćete posvetiti svojoj porodici. ZDRAVLJE: Početak godine bi mogao donijeti neke manje komplikacije kada je vaše zdravlje u pitanju. 

Ako želite izbjeći veće zdravstvene probleme moraćete povesti računa o svoj zdravlju, svojoj ishrani i biti fizički aktivniji. Takođe je jako važno da se posvetite i svom mentalnom zdravlju. Nađite najpovoljniji način da se riješite stresa. 

Januar bi vam mogao donijeti mnogo sreće u ljubavni život. Jako je važno da gledate svoja posla i sve će ići kako treba. U februaru bi se trebali fokusirati na stvari koje su vam važne, a ne pokušavati riješiti svaku situaciju koju ne možete kontrolisati. 

U martu biste trebali biti mnogo oprezniji. Vodite računa o svojim finansijama i ne povjeravajte se ljudima koje ne poznajete. April bi mogao donijeti stres u vaš porodični život. Posvetite se stvarima koje bi vam mogle pomoći da se riješite stresa i tjeskobe

U maju biste trebali izbjegavati da svima naređujete i nađete način da postignete kompromis i dogovor. U junu biste se trebali više posvetiti svojoj porodici i stvarima koje su vam zaista važne. Jul bi mogao donijeti neke manje poteškoće kako na poslu tako i kod kuće. 

Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć ako vam bude potrebna. Avgust bi mogao biti savršen mjesec za odmor. Ako niste u mogućnosti da otputujete negdje posvetite se svojoj porodici i provedite kvalitetno vrijeme sa njima. Septembar donosi mnoštvo pozitivne energije koju bi bilo najbolje da usmjerite na svoj posao ili hobije. 

Sličan period vas očekuje i u oktobru pa će biti najbolje da se posvetite projektima koje trebate završiti. Prva polovina novembra bi mogla biti jako opuštena, dok će se u drugoj polovini mjeseca stvari ubrzati, posebno na poslu. U decembru bi se mnogi Rakovi mogli osjećati umorno i zbunjeno. Iskoristite ovaj mjesec da se sredite prije nego uplovite u novu godinu.

Pokreće Blogger.