Nisi sebična ako napustiš lošu vezu - Odlazak može biti bolan, ali je ponekad najbolja opcija

Ako samo tražite razlog da napustite muškarca sa kojim ste u vezi, to vam je već sam po sebi dovoljan razlog. 


Ako samo čekate da skupite hrabrost da raskinete vezu sa muškarcem koji vas ne poštuje to vam je sasvim dovoljan razlog da napustite vezu u kojoj se ne osjećate srećno. Čekanje na znak i ohrabrenje je samo uzaludno gubljenje vašeg dragocjenog vremena. 

Samo trebate biti hrabri i napraviti korak iako o nije uvijek lako iz brojnih razloga. Na početku vaše veze ste mislili da je on taj, da je on muškarac kakvog ste oduvijek željeli. Ali kako je vrijeme prolazilo vaš savršen muškarac se pretvarao u nekoga koga više niste poznavali. 



Nemojte se plašiti da ostanete sami i nemojte da vam to bude izgovor da ostanete svaki put kada poželite otići. Nemojte se plašiti da nećete naći nekoga ko će vas voljeti onako kako zaslužujete. Prestanite da podcjenjujete sebe i vidite svoju vrijednost. 

Ni vi ni niko drugi ne zaslužuje da bude u vezi sa nekim ko vas ne poštuje i ko ne vidi koliko ste posebna osoba. Nemojte misliti da ste sebična i loša osoba ako odete. Dali ste sve od sebe za ovu vezu i sada je vrijeme da počnete brinuti o sebi i da sebi budete prioritet. 



Prestanite misliti šta će drugi reći i zapamtite da je samo vaše mišljenje važno. Kada odlučite da odete vidjećete da i sami možete biti srećni i da ste sami sebi najbolji prijatelj. Iako odlazak može biti jako bolan, on je ponekad jedini izlaz i najbolja odluka.

Iako vam može biti teško zapamtite da će vaše srce da se oporavi i ponovo će moći da voli. Tada ćete shvatiti koliko ste bili loši prema sebi jer ste dozvolili da vas strah od usamljenost zadržava u vezi u kojoj niste bili srećni. Tada će sve napokon doći na svoje mjesto i moći ćete biti srećni.

Pokreće Blogger.