Prava žena je sigurna, jednostavna i zabavna - 7 stvari po kojima se razlikuje od drugih

Savršena žena ne postoji, međutim, postoje one koje se po mnogo čemu razlikuju od drugih žena. 


Ovakve žene muškarci žele da im budu supruge i majke njihove djece. Ako posjedujete neke od klaviteta koje ćemo nabrojati u nastavku, onda sebe možete smatrati za dobru ženu koja će biti, ili već jeste, dobra majka i supruga. 

1. Prava žena je nježna, slatka i prijateljski nastrojena prema svima. Upravo ovo je žena sa kojom će svaki muškarac željeti graditi vezu. 2. Prava žena uvijek lijepo izgleda. Ona zna kako naglasiti svoju prirodnu ljepotu, kako da bude primjećena, a da ne bude napadna i vulgarna. 



Ovakvu ženu će muškarac sa zadovoljstvom pokazivati svijetu i uživaće u njenom društvu.  3. Prava žena nije drska, ne ulazi u sukobe i ne podnosi tračeve. Ona zna kako na miran način braniti svoje stavove. 4. Prava žena ne prisiljava muškarca na brak. 

I sama neće žuriti u brak dok ne bude sigurna da pored sebe ima pravog muškarca. 5. Prava žena je sigurna, jednostavna i zabavna. Muškarci uvijek biraju žene koje su zabavne i jednostavne. Ne žele pored sebe dosadnu ženu koja će ih smarati svojim željama i zahtjevima. 



6. Prava žena je sama sebi dovoljna. Ona zna koliko vrijedi i nije joj potreban muškarac da bi bila potpuna i ostvarena žena. Ovo je žena koja brine o sebi i svom emocionalnom stanju. 7. Prava žena naglašava vrijednost svog muškarca. 

Uvijek će ga pohvaliti i naglasiti njegove sposobnosti. Uvijek će mu biti podrška, ali istu podršku i ona očekuje da dobije od njega.

Pokreće Blogger.