Pluton je krenuo direktno 06.10. - Znakovi Zodijaka čiji bi ljubavni život mogao doživjeti procvat

Planeta Pluton je završila svoje retrogradno putovanje i krenula direktno 06. oktobra. 


Neki od znakova zodijaka bi mogli osjetiti snažan nalet energije koja će im omogućiti da poboljšaju svoj ljubavni život. Kada Pluton krene direktno dobijamo snagu da krenemo naprijed, da se posvetimo pozitivnim stvarima i riješimo se crnih misli. 

Vaga: Budući da se nalazimo u sezoni Vage za osobe rođene u ovom znaku će ovo biti posebno povoljan period. Sve će konačno dobiti smisao i moći ćete se posvetiti svom partneru i uživati u vremenu koje provodite sa njim. 



Sada napokon možete reći sve što vam leži na srcu bez straha da ćete biti pogrešno shvaćeni. Budite hrabri i vjerujte u sebe jer sada možete napraviti neke jako lijepe stvari za vašu vezu. Škorpija: Energija koju dobijate nakon što je Pluton završio svoje retrogradno kretanje će vam dati snagu da učinite neke jako lijepe stvari koje bi vam mogle pomoći da ojačate svoju vezu i učinite je srećnijom. 

To će takođe imati veliki uticaj i na vaše samopouzdanje koje će sada biti na jednom višem nivou. Mnogo toga će zavisiti od načina na koji izražavate svoje misli i osjećanja, zato se nemojte suzdržavati da kažete ono što vam je na pameti.



Na taj način ćete moći izgladiti svaki situaciju sa svojim partnerom ako nešto pođe po zlu. Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca su uvijek bile poznate po tome što govore istinu, tako će biti i ovaj put. Međutim, ako mislite da će vaše riječi nekoga povrijediti, bolje je da držite jezik za zubima. 

Vaš partner je već navikao na vašu iskrenost pa mu neke vaše riječi neće teško pasti, ipak bi trebali biti oprezni. Nemojte dozvoliti sebi da pokvarite ovaj povoljan period time što ćete uvrijediti svog partnera.

Pokreće Blogger.