Muškarci vole žene koje se ne plaše preuzeti inicijativu - 8 sitnica koje potajno vole kod žena

Muškarci i te kako obraćaju pažnju na detalje, iako mnoge žene ne misle tako. 


Detalji su za njih posebno važni jer ih inspirišu da nastave vezu sa ženom ili čak mogu djelovati tako da muškarac izgubi interesovanje za ženu i prekine komunikaciju sa njom. U nastavku pročitajte nekoliko sitnica koje muškarci potajno vole u ženskom ponašanju. 

1. Muškarci vole kada im dopustite da vam pomognu. Današnje djevojke se danas mogu nositi gotovo sa svakom situacijom, ali ponekad bi trebale dozvoliti svom muškarcu da im pomogne. On će se tako osjećati vrijedno i biće vam izuzetno zahvalan na tome iako to neće reći. 



2. Muškarci vole kada im dodirujete kosu. Skoro svaka žena uživa kada se muškarac poigrava njenom kosom, ali isto tako i muškarci vole kada im njihova ljepša polovina dodiruje kosu. Nemojte se ustručavati da mu dodirnete kosu dok ležite i mazite se. 

3. Muškarci vole kada ih slušate. Ako je vaš muškarac odlučio da podijeli neku priču sa vama to znači da vam vjeruje. Vaš najbolji odgovor na to će biti da ga saslušate. Tako ćete mu dati do znanja da vam je stalo do njega. 4. Muškarci vole kada žena preuzme inicijativu. 



Postoji neko nepisano pravilo da je muškarac taj koji treba da napravi prvi korak bilo da se radi o pozivu, poruci ili sastanku. Međutim, veliki broj muškarac voli žene koje se ne plaše napraviti prvi korak. Ako primjetite da je vaš muškarac sramežljiv, nemojte se suzdržavati već preuzmite inicijativu. 

5. Muškarci vole kada se smijete njihovim šalama. Naravno, morate pokazati iskrene emocije i nasmijati se od srca, a ne smijati se samo radi reda. Time ćete mu pokazati sa se pored njega osjećate ugodno. 6. Muškarac voli kada se žena privije uz njega. 

Muškarci uživaju u ulozi zaštitnika zato se nemojte plašiti da se privijete uz njega ako se uplašite. Za njega ćete vi uvijek biti nježna pahuljica koju on treba da štiti. 7. Muškaraci vole kad im se iskreno nasmijete. Jedan mali iskreni osmijeh je sve što muškarac želi vidjeti na svojoj ženi. 

To će mu pokazati da se pored njega osjećate dobro i zadovoljno. 8. Muškarci vole kada je žena nije stidljiva. Muškarci vole žene koje otvoreno pokazuju svoje emocije i koje se ne srame uzeti ga za ruku i poljubiti ga. Zapamtite da jedan vaš nježni zagrljaj i poljubac može muškarcu dati više samopouzdanja nego najskuplje odijelo.

Pokreće Blogger.