Mars u Škorpiji do 24.12.: Znakovi Zodijaka čiji bi ljubavni život mogao cvjetati u ovom periodu

Planeta Mars ulazi u znak Škorpije u kome će boraviti sve do 24. decembra. 


Mars u Škorpiji će otkriti našu nježniju stranu što bi za one koji su zaljubljeni i koji su vezi moglo značiti više nježnosti i intimnosti. Astrolozi otkrivaju znakove Zodijaka kojima bi u ovom periodu ljubavni život mogao cvjetati i biti prepun nježnih trenutaka. 

Bik: Mars u Škorpiji je verovatno najinspirativniji intimni tranzit koji postoji, a na osobe rođene u znaku Bika bi mogao imati jako povoljan uticaj. U vašoj vezi će vladati posebnma magija, ali ćete se morati dodatno potruditi ako želite zavesti svog partnera. 



Bikovi ne prihvataju dosadne veze pa bi im ovaj tranzit mogao biti od velike pomoći da začine stvari u vašoj vezi. Iako je vaš partner neko ko je navikao na rutinu, vi ćete se truditi da unesete svježinu u vašu vezu. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca žele sve ili ništa, a sa Marsom u Škorpiji ćete moći ostvariti sve ono što želite u svojoj vezi.

Vaš ljubavni život bi se mogao toliko brzo razvijati da će vam se zavrtjeti u glavi. Kod Blizanaca u ovom periodu neće biti one klasične neodlučnosti. Bićete jako spontani, impulsivni, ali i hrabri. Za osobe rođene u ovom znaku Mars u Škorpiji će biti posebno povoljan kada je u pitanju njihov ljubavni život. 



Vaga: Tranzit Marsa u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na vaš ljubavni život. Sada ćete napokon imati hrabrosti da neke stvari uradite onako kako vi želite. Poznati ste kao veliki zavodnik, a ovo je periodu u kome vam niko neće moći odoljeti. 

Zapamtite da Mars u Škorpiji ne pravi kompromise, a vi ste možda podcjenili sebe i svog partnera. U ovom peridu ćete otkriti vaš pun potencijal kao ljubavnika zato pustite da vas Mars u Škorpiji vodi.

Pokreće Blogger.