Ljubavna astro analiza za Novembar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Ljubavna astro analiza za novembar za osobe rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca. 


Ovan: Novembar bi mogao biti jako povoljan mjesec za osobe rođene u znaku Ovna. Moći ćete uživati sa svojim partnerom i posvetiti se svojoj vezi. Ovnovi koji su u braku će uživati sa svojim partnerom. Napokon ćete moći ostaviti sve brige uiza sebe i uživati u strasti i romantici. 

Slobodni Ovnovi će ovog mjeseca tražit ipouzdana i sigurna partnerstva. Sredina mjeseca će biti povoljna za uspostavljanje nove veze zato nemojte gubiti vrijeme. Do tada uživajte u svojoj slobodi. Bik: Uz dobru komunikaciju vaš ljubavni život bi mogao procvjetati. 



Mjesec bi mogao biti jako pozitivan i povoljna za vaš ljubavni život. Osobe rođene u znaku Bika koje su u braku bi mogle naići na neke manje probleme, ali sve će se popraviti do sredine mjeseca. Druga polovina mjeseca će biti rezervisana za uživanje sa bračnim partnerom. 

Slobodni Bikovi bi u ovom mjesecu mogli biti jako emotivni. U vašem ljubavnom životu bi se moglo pojaviti mnogo senzualnosti i predanosti što će vam olakšati uspostavljanje veze. Osim ljubavi ništa drugo vam neće biti važno. 



Blizanci: Za neke pripadnike ovog znaka početak mjeseca neće biti posebno povoljan, ali bi druga polovina mjeseca mogla donijeti brojne promjene. Ako se nađete u problemu moći ćete potražiti podršku porodice i prijatelja. 

Blizanci koji su u braku bi mogli zapostaviti svog partnera zbog karijere. Nemojte to sebi dozvoliti i pokušajte pronaći ravnotežu. Podrška vašeg partnera će vam biti jako važna, pa bi bilo dobro da mu kažete koliko vam znači njihova podrška. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli pronaći ljubav u novembru. Postoji čak mogućnost da se neke stare ljubavi ponovo probude.

Pokreće Blogger.