Žene koje nose crveni ruž su im neodoljive - Trikovi za ljepotu koje muškarci smatraju privlačnim

Mnoge žene su spremne učiniti mnogo toga kako bi se svidjele muškarcu da vrlo često pretjeruju u nekim stvarima čime samo otjeraju muškarca od sebe. 


Iako mnogi muškarci više preferiraju prirodnu ljepotu kod žene i minimum šminke, nekim stvarima na ženama ne mogu odoljeti i smatraju ih jako privlačnima. Pogledajte koji su to trikovi za ljepodu koji privlače pažnju kod jačeg pola. 

1. Crveni ruž; Crveni ruž je najpopularniji i najprodavaniji kozmetički proizvod svih vremena. Crveni ruž ima dugu istoriju. Crveni ruž je postao klasik i nema žene koja ga nema u svojoj kolekciji kozmetičkih proizvoda. 



Žene koje nose crveni ruž u jako privlačne muškarcima i kod njih neće ostati nezapažene. 2. Eyeliner; Ako još uvijek ne znate kako staviti eyeliner vrijeme je da naučite. Linije na rubu trepavica zajedno sa dugim trepavicama jako uzbuđuju muškarce i smatraju ih jako privlačnima. 

Većina muškaraca prvo primjeti oči kod žene, pa je važno da ih naglasite da dođu do izražaja. 3. Duge trepavice; Muškarci vole vidjeti duge trepavice na ženi. Međutim, kod trebavica morate biti oprezni. Prirodno duge trepavice su uvijek jako privlačne, a predugim umjetnim trepavicama ćete samo otjerati muškarca. 



4. Minimum šminke; Većina muškaraca preferira čistu prirodnu ljepotu, odnosno potpuni nedostatak šminke. 5. Francuski manikir; Možda nećete vjerovati, ali čak 80% muškaraca obraća pažnju na ruke i nokte žene. Njegovane, nježne ruke i uredne nokte smatraju jako privlačnim, a francuski manikir je pun pogodak. 

6. Blage kovrdže; Duga kosa je uvijek bila privlačna pripadnicima jačeg pola. Žene sa dugom kosom i blagim kovrdžama su im jako privlačne. 7. Parfem; Miris žene je ono što izluđuje muškarce. Ne biste se trebali oslanjati na moderne složene mirise. Za prvi sastanak odaberite nešto lagano i svježe. I još jedna tajna: pri odabiru parfema pokušajte se sjetiti arome toaletne vode koju koristi vaš odabranik i pokušajte pronaći nešto sličnog tona.

Pokreće Blogger.