Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac 


Vaga: Prva polovina mjeseca će biti veoma povoljna za ljubavne odnose, dok bi se u drugoj polovini mjeseca mogli javiti manji problemi u ljubavnom životu Vaga. Vaš odnos prema samoj ljubavi će biti pomalo neobičan što će u velikoj mjeri uticati na vaš ljubavni život. 

One Vage koje su u braku bi mogle biti izložene stresu koji će biti uzrokovan problemima koji bi se mogli javiti. Biće potrebno mnogo vremena da se oporavite. Pokušajte pronaći kompromis sa partnerom, ali nemojte zbog toga odustajatiod nekih svojih principa. 



Slobodnim Vagama će nedostajati entuzijazma što će im u velikoj mjeri otežati odnos sa pripadnicima suprotnog pola. Vaš ljubavni život će biti u fazi mirovanja u ovom mjesecu, ali se krajem mjeseca stvari mogu početi mijenjati. Škorpija: Ako želite da vas profesionalni život ne utiče na vaš ljubavni život, morate naučiti kako da napravite ravnotežu i držite ih odvojeno. 

Potrudite se da se malo aktivnije uključite u svoj ljubavni život jer ćete samo na taj način održati skladan odnos sa svojim partnerom. Škorpije koje su u braku i ozbiljnoj vezi će imati jako lijep i ispunjen mjesec kada je ljubav u pitaju, a romantike i strasti neće nedostajati. 



Nemojte dozvoliti da vam stres uzrokovan poslom pokvari raspoloženje i odnos sa svojim partnerom. Pojedini slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli imati jako lijepe prilike ovog mjeseca za sklapanje nove ljubavne veze. Zvijezde će vam biti naklonjene, a vaša snažna osjećanja će vam olakšati odnose sa suprotnim polom. 

Strijelac: Oktobar bi za osobe rođene u znaku Strijelca mogao biti jako ugodan mjesec. Trudićete se da na sve načine ugodite svom partneru, a planeta Venera će vam pomoći pružajući vam romantiku koja vam je potrebna u vezi. Vaša iskrenost prema partneru će samo ojačati vašu vezu i pojačati vaša osjećanja jedno prema drugome. 

Strijelčevi koji su u braku bi se mogli suočiti sa nekim manjim nesporazumima u braku. Trudite se da postignete kompromis i držite odnose mirnim i ugodnim. Slobodni Strijelčevi bi mogli imati velikog uspjeha kod pripadnika suprotnog pola, naročito u poslednjoj sedmici mjeseca.

Pokreće Blogger.