Samo rijetki nađu svoj blizanački plamen - Kada ga pronađete prolazite kroz 7 faza povezanosti

Sigurno ste čuli za srodne duše, ali vjerovatno niste pročitali puno o onome što mnogi duhovnici nazivaju blizanačkim plamenom. 


Razlika između njih dvoje je u tome što u životu možete imati mnogo različitih srodnih duša, ali imate samo jedan blizanački plamen. Vaš blizanački plamen je osoba koja vas jednostavno najbolje razumije od svih koje upoznate. Vaš blizanački plamen vaša druga polovina koju još niste upoznali i koja dolazi u vaš život da bi vas naučila nekim stvarima o vama samima. 

Postoje važne faze ovog susret akoji se dešava jednom u životu, a shvatanje ovih faza vam može pomoći da kako se ponašati u ovoj vezi. 1. Prva faza: Priprema; U prvoj fazi povezanosti za blizanački plamen obe osobe idu kroz svoj život sa osjećajem da je ona osoba koju žele negdje vani, ali da je još uvijek nisu upoznale. 



Mogli bist ese osjećati kao da morate više poraditi na sebi prije nego što budete spremni sresti svoj blizanački plamen. Vaše lično putovanje je jako važno, zato ne trebate žuriti da tražite drugu osobu pored koje ćete provesti život. 

Ova faza je u osnovi posao koji morate obaviti prije nego što nađete svoj blizanački plamen. 2. Druga faza: Prvi sastanak; U ovoj fazi ćete vjerovatno u jednom trenutku doći u kontakt sa svojim blizanačkim plamenom. To može biti kratka interakcija ili ponovljena, ali u svakom slučaju, od početka ćete vjerojatno osjetiti snažnu hemiju. 



Vaša intuicija će vam vjerovatno dati signal i imaćete željuda uspostavite kontakt sa tom osobom. Možda ćete imati osjećaj kao da ste se već sreli. Ovo je trenutak kada oboje preispitujete zašto osjećate toliku privlačnost jedno prema drugome. 

3. Treća faza: Zaljubljivanje; Kada počnete graditi odnos sa ovom osobom stvari će vjerovatno ići malo prebrzo. Iako ćete željeti uploviti u vezu sa tom osobom što prije, važno je da u toj vezi ne izgubite sebe i svoj identitet. Uživajte u procesu upoznavanja koliko god možete, jer će se stvari od ove faze dalje samo intenzivirati. 

Kako počnete provoditi više vremena sa svojim blizanačkim plamenom, vjerojatno ćete shvatiti da su osjećaji koje imate prema njima obostrani i da ne mora biti nikakvih objašnjenja ili teških razgovora. Jednostavno će se osjećati dobro. 4. Četvrta faza: Definisanje veze; Kada postanete ozbiljniji sa svojim blizanačkim plamenom, stvari će definitivno postati intenzivnije. 

Ovo je veza kao ni jedna druga. Budući da je vaš blizanački plamen kao vaš odraz u ogledalu, upoznavanje sa njim će vam takođe pomoći da bolje razumijete sami sebe. 5. Peta faza: Postavljanje granica; Ova faza može imati nekoliko ishoda, jer je svaki odnos blizanačkog plamena jedinstven.

Svako različito reaguje na voljenu osobu koja postavlja granice. One će ili stvoriti jaku vezu ili je prekinuti. Ponekad jednostavno niste spremni da se sretnete sa svojim blizanačkim plamenom, a vaša veza je namijenjena tome d avas nečemu nauči. 

Veoma je lako zaljubiti se u osobu kada je vaša duša spojena s anjenom, ali je jako važno da održavate život izvan veze. Imati svoj blizanački plamen pored sebe je ostvarenje sna, ali sa njim i dalje morate biti pažljivi. 6. Šesta faza: Prihvatanje - Puštanje; Vrijeme provedenoodvojeno je zapravo kritična faza u odnosu sa blizanačkim plamenom. 

Potrebno je da razmislite o svom odnosu s njima i o tome ko ste postali otkako ste ih primili u svoj život. Veze su često najveće lekcije u životu, drže ogledalo za vaše najdublje strahove i nesigurnosti i traže da se nosite s njima. Ponekad posao morate obaviti sami, koliko god bolno moglo biti. 

To ne znači da vaš blizanački plamen mora napustiti vaš život, ali mogu biti trenuci kada morate rasti odvojeno umjesto zajedno. Trebate prihvatiti lekcije koje ste naučili od njih i upotrijebiti ih za svoj lični rast. 7. Sedma faza: Ponovno okupljanje; Budući da se blizanački plamen odnosi na vezu duše, postoji šansa da se možda nećete ponovo spojiti sa svojim blizanačkim plamenom u ovom životu. 

Međutim, ako su oba blizanca strpljiva tijekom razdvojenog vremena. Tokom tog perioda možete izgraditi osobine koje su vam potrebne da rastete kako bi se ponovo spojili sa svojim blizanačkim plamenom. Ako vam se posreći da se ponovo ujedinite u ovom životu, stvorićete uniju koju mali broj ljudi može razumjeti. Stvorićete vezu koja se može opisati samo kao potpuno jedinstvo sa blizanačkim plamenom.

Pokreće Blogger.