Retrogrdni Jupiter u Vodoliji - Ribe slušajte intuiciju, Vage pazite kome vjerujete

Jupiter je poslednji put bio u Vodoliji u januaru 2010 godine. Ovaj moćni planet će ostati retrogradan u Vodoliji do 18. oktobra, prije nego što krene direktno nazad u znak Riba. 


Kada je Jupiter retrogradan u Vodoliji možda ćemo se morati suočiti sa nekim neugodnim istinama o sebi. Vodolija uvijek traži individualnost i slobodu, ali kada je Jupiter retrogradan u ovom znaku, moramo se suočiti s činjenicom da ono što je dobro za nas kao pojedinca možda neće biti dobro za čovječanstvo kolektivno i obrnuto. 

Ovan: Dok je Jupiter retrogradan u Vodoliji slušajte svoj unutrašnji glas. Vaši prijatelji i saradnici će vas bodriti da krenete u različitim smjerovima, samo vi znate gdje zaista želite krenuti. Postavite vlastite ciljeve za rast i nemojte biti zaokupljeni stavovima i vrijednostima drugih. 



Bik: Većina pripadnika ovog znaka čini velike pomake u svojoj karijeri. Dobro razmislite da li je to ono što vi zaista želite, nikad nije kasno da promijenite svmijer u kome želite da se kreće vaša karijera. Blizanci: Ovo će biti jako povoljan period da shvatite šta vam je zaista važno i odbacite sve ono što vam ne treba. 

Možda biste trebali razmisliti o tome da ograničite sebi vrijeme na društvenim mrežama i posvetite se voljenim osobama. Rak: U ovom periodu bi bilo dobro da preispitate svoje granice i poradite na njihovom ponovnom postavljanju. 



Ako vam neke stvari stvaraju stres i nelagodu, možda je vrijeme da ih promijenite ili da ih se u potpunosti riješite. Lav: Jupiter će biti retrogradan u vašoj zoni ljubavi. Imaćete priliku razmotriti svoju vlastitu nezavisnost u vezi. Iskoristite ovo vrijeme za stvaranje vlastitig prostora i vlastite individualnosti. 

Djevica: Bilo bi dobro da iskoristite ovaj period da odredite sebiprioritete i fokusirate se na ono što vam je zaista važno u ljubavi. Sve ostalo može čekati.Pokušajte se osloboditi svog pedantnog planiranja i usvojiti opušteniji pristup životu. Vaga: Možete osjetiti pritisak da sačuvate obraz i ostanete srdačni sa ljudima, iako vam to troši energiju i sprečava vas da napredujete. 

Preispitajte koliko truda ulažete u neke veze koje vam ne koriste. U ovom periodu ćete imati potreb u da iz svog života izbacite one ljude koji koče vaš napredak i uspijeh. Škorpija: Ovaj tranzit može biti posebno moćan, jer možete odgajati hrabrost za prenošenje i tražiti smjernice od onih koji vam žele pomoći. 

Iskoristite ovaj period jer će vam podići samopouzdanje i pomoći vam da iskoristite svoju intuitivnu moć. Strijelac: Sad je možda pravi trenutak da rtazmislite o svojoj vezi. Razmislite d ali se dovoljno trudite da vaša veza uspije ili je vaša veza samo gubljenje vremena. 

Jarac: Ovaj retrograddni Jupiiter ćee imati veliki uticaj na vašu finansijsku situaciju i moglo bi je usporiti na neko vrijeme. To može uticati na vaše finansije i možda ćete morati smanjiti potrošnju. Vodolija: Vodolije su nevjerovatni vizionari, ali često zaboravljaju da žive u sadašnjosti i u trenutku u kojem se nalaze. 

Iskoristite ovaj retrogradni period Jupitera i fokusirajte se na meditaciju, pokazivanje pažnje drugima i da uživate u životu. Ribe: Pokušajte ponovo da razmislite o tome kome možete vjerovati a kome ne. Jako je važno da u ovom periodu vjerujete svom unutrašnjem glasu. Samo tako ćete moći koračati naprijed sa više samopouzdanja kada Jupiter krene direktno.

Pokreće Blogger.