Ne plaši se napraviti prvi korak - Skoro svakog muškarca bi mogla zavesti uz 3 mala savjeta

Da li vam se nekad desilo da vam se sviđa neki muškarac, ali on iz nekog razloga ne obraća pažnju na vas. 


Danas ćemo vam otkriti nekoliko malih tajni koje bi vam mogle pomoći da osvojite bilo kojeg muškarca. Ono što treba znate da vješto zavođenje nije kada se bacate muškarcu u naručje već kada uspijete vi njega da namamite u svoj zagrljaj. Ako vam se neki muškarac sviđa, nemojte se plašiti napraviti prvi korak. 

1. Budite sigurni u sebe; Nema ništa privlačnije od žene koja je sigurna u sebe i koja zrači seksualnošću. Takva žena se osjeća ugodno u svojoj koži i zna šta joj treba od muškarca. Ako želite da izgledate samopouzdano i sigurno zadržite ravno držanje, držite glavu uspravno i gledajte ispred sebe. 



2. Ne plašite se reći svoje želje na glas; Sljedeći siguran način zavođenja je glasno izreći svoje želje. Možete izraziti svoje mišljenje muškarcu o tome šta vas uzbuđuje, a što bi, naprotiv, kod vas moglo izazvati odbijanje. 3. Budite iskreni; Iskrenost i čiste namjere su jako važne. 

Ako pokušavate da zavedete muškarca, a u stvari ne želite sa njim da imate ništa, to bi kod njega moglo izazvati nervozu i agresiju. Uvijek budite iskrene prema muškarcu i nemojte se ponašati prema njemu onako kako ne želite da se on ponaša prema vama. 



Biće vam zahvalan na tome i dugo će vas pamtiti ne samo kao zavodljivu ženu već i kao bistru i dragu osobu. Pored ovih savjeta postoje još nekoliko stvari koje bi vam mogle pomoći da namamite muškarca. Postoje geste koje govore same za sebe kao što su igranje sa kosom, dodirivanje usana prstima, dodirivanje ušiju i vrata. 

Ovi mali trikovi će natjerati vašeg muškarca da dugo razmišlja o vama. Postoje mnogi načini i metode kako zavesti muškarca, ali ono što je važno jeste da ih pravilno i prikladno koristite. Zapamtite da muškarci jako cijene prirodnost, samopouzdanje i kada žena jasno pokazuje šta želi od muškarca.

Pokreće Blogger.