Muškarci otkrili 7 načina da zadobijete njihovo povjerenje - I najmanja laž može pokvariti vezu

Povjerenje je jedan od najvažnijih faktora svake zdrave veze. Nije ga uvijek lako postići, ali kada uspijete osiguraćete vašoj vezi da traje dugo. 


Ako želite zaraditi povjerenje muškarca, možete učiniti nekoliko stvari kako biste mu stavili do znanja da se uvijek može osloniti na vas. 1. Budite iskreni; Veoma je važno biti iskren sa muškarcem od samog početka. Čak i male nevine laži za koje mislite da bi ih vaš muškarac želio čuti nisu poželjne. 

Ako otkrije da ste mu nešto slagali mogao bi početi preispitivati svaku riječ koju ste mu ikad rekli. I najmanja laž može upropastiti i najjaču vezu. Imajte to uvijek na umu. 2. Pokažite da imate povjerenja ui njega; Svi mi griješimo, a način na koji reagujemo na tuđe greške može igrati veliku ulogu u tome hoće li vam muškarac vjerovati. 



Važno je da pokažete da mu vjerujete i imate povjerenje u njega čak i kada pogriješi. To što pokazujete da mu vjerujete navešće ga da i on vjeruje vama. 3. Pustite ga da govori; Nije uvijek lako natjerati muškarca da se otvori i pokaže svoja osjećanja, ali kada vidite da je počeo da se otvara, pustite ga da govori i slušajte. 

Pokušajte postavljati pitanja, a da ne budete previše nametljivi, jer će to pokazati da vam je stalo. Činjenica da upijate ono što on ima za reći i da vam je stalo će mu olakšati povjerenje i otvoritće se još više. 4. Priznajte svoje greške; Kada priznate svoje greške pred svojim muškarcem, pokazujete mu da ne želite ništa sakriti od njega, što znači da vam može vjerovati. 



5. Budite dosljedni; Uvijek je dobro kada pored svog muškarca možete biti opušteni i kada ne morate da se pretvarate da ste nešto što niste. Nepostojano i nedosljedno ponašanje će samo navesti muškarca da se zapita da li vam može vjerovati i koja je vaša verzija stvarna i iskrena. 

Muško povjerenje možete zaraditi samo ako budete svoji. 6. Budi mu pri ruci; Kako muškarac može naučiti da vam vjeruje ako vas nikada nema kada ste mu potrebni. Ako muškarac vidi da može uvijek računati na vas bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, tada njegovo povjerenje u vas raste. 

7. Podijelite sa njim neku tajnu; Ako mu otkrijete neku svoju tajnu koju skoro niko ne zna, možda ćete najlakše zadobiti njegovo povjerenje. Ako muškarac zna da mu vi vjerujete biće mu lakše da i on vjeruje vama.

Pokreće Blogger.