Mlad Mjesec u Raku 10.07. - Lavovi pronađite ravnotežu, Vage ne težite savršenstvu

Mlad Mjesec će se ovaj put pojaviti 10. jula u brižnom i intuitivnom znaku Raka. 


Budući da nas mlad Mjesec podstiče na novi početak, možemo očekivati da će ovaj mlad Mjesec izazvati jake emocije kod svih nas. Ono što je jako važno u ovom periodu je da naučimo preuzeti odgovornost i da kontrolišemo naše emocije. 

U ovom periodu bi trebali prestati nametati svoje mišljenje i uticati na druge. Pogledajmo kako će ovaj mlad Mjesec uticati na svaki od znakova Zodijaka. Ovan: Ovo će biti period u kome ćete biti u stanju prevazići svaku prepreku koja se nađe ispred vas i naučiti važnu lekciju iz svojih grešaka. 



Možda ćete morati da se suočite sa stvarnošću i zauvijek prekinete odnose sa nekim ljudima. Bik: Ovaj period bi mohao biti posebno težak za vas. Budući da vaša vladajuća planeta Venera čini težak aspekt s Uranom, koji vlada prekidima , mogli biste pretrpjeti promjene unutar svojih najbližih odnosa - uključujući i onaj koji imate sa sobom. 

Sada je vrijeme da prekonstruišete svoje veze i promjenite način na koji određujete prioritete i postavljate granice. Blizanci: Koliko god važan bio vaš napredak u vašem društvenom životu, imajte na umu da je napredak u vašem ličnom životu podjednako važan. 



Moguće je da ćete u ovom periodu privući neka nova poznanstva koja će imati jako povoljan uticaj na vas. Rak: Možda ćete se osjećati jako emocionalno tokom ovog mladog Mjeseca, a sve se to dešava zato što se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem znaku. 

Možda ćete morati birati između nekih svojih želja i potreba i ljudi koji su vam jako dragi i neće vam biti lako donijeti odluku. Lav: Tokom ovog perioda mogli bi vas pratiti szkobi, a uzrok tome đe biti Venera koja se nalazi u vašem znaku. 

Dobro planirajte i organizujte svoje obaveze kako biste izbjegli premorenost i stres. Vaš život je trebztno van ravnoteže i potrebno je napraviti neke promjene kako biste se mogli vratiti u ravnotežu. Djevica: Ovaj mlad Mjesec bi mogao donijeti neke promjene u vašu svakodnevnicu. 

Izbjegavajte da trošite previše vremena na analizu svojih ličnih veza. Umjesto da uvježbavate svaki detalj svojih veza ili se opravdavate za negativne ljude, zapitajte se hoće li vam oni kojima se okružite u konačnici služiti ili će vas ometati. 

Vaga: Vaša želja za bliskim vezama će biti pojaćana tokom ovog mladog Mjeseca. Vaša vladajuća planeta Venera biće u sukobu s Uranom, pa postoji šansa da ćete u svom bliskom krugu vidjeti nepovoljne događaje koji bi vas mogli zateći. 

Vaša želja da sačuvate obraz mogla bi biti osporavana, ali imajte na umu da savršenstvo i zadovoljstvo svima nisu praktični ciljevi. Škorpija: U ovom periodu bi se mogli osjećati dodatno uznemireno i emocionalno ranjivo. Neka vam to bude savršen izgovor za odmor i opuštanje. 

Možda će vam biti teško uskladiti svoju potrebu za prostorom i potrebu za emocionalnom udobnošću, pa pokušajte postaviti ciljeve i pronaći ravnotežu između svog vanjskog i unutarnjeg svijeta. Strijelac: U ovom periodu biste mogli biti jako impulsivni. 

Vaša potreba za prostorom i slobodom bi se mogla odraziti i na vašu vezu u kojoj bi se mogli pojaviti razni izazovi. Možda ćete se osjećati ograničeno od strane svog partnera ili porodice i željećete to promjeniti. Jarac: Izazovi bi se mogli pojaviti i u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim obavezama. 

Mlad Mjesec će vas podstaći da razmotrite nove načine kako da se vratite u stvarnost i napravite neke važne promjene. Sve što dovodi u pitanje vašu rutinu može se osjetiti kao prijetnja koja može uzrokovati otpor bilo kakvim nekonvencionalnim metodama koje su vam predložene. 

Vodolija: Venera koja kvadrira vašu vladajuću planetu Uran mogla bi se manifestovati šokantnim otkrićima u vašem najužem krugu. Nekim ljudima možda nije važno ono što je važno vama, pa biste trebali razmisliti o tome da pustite te ljude iz svog života. 

Ribe: Ovaj mlad Mjesec ća imati veliki uticaj na vas i u ovom periodu ćete se osjećati jako ranjivo i emocionalno. Oslonite se na one osobe koje vam mogu pomoći da razumijete svoja osjećanja. Možda bi bilo dobro da provedete neko vrijeme u samoći kako biste mogli razmisliti o svojim osjećanjima.

Pokreće Blogger.