Ljubavna astro analiza do 11.07. - Bikovi poradite na komunikaciji, Jarčevi pazite na svoje riječi

Detaljna ljubavna astro analiza do 11.07 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Planete će vam biti naklonjene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Naći ćete dobar način da riješite neke situacije sa partnerom zbog čega ćete biti jako zadovoljni. Krajem sedmice biste mogli otići na kratko romantično putovanje sa svojim partnerom koje će imati povoljan uticaj na vašu vezu.

Ako ste slobodni moguća su nova poznanstva. Dajte prioritet sebi i svojim potrebama. Zabavite se. Bik: Oni Bikovi koji su u vezi bi mogli proći kroz neke sukobe sa parnerom zbog loše komunikacije sa obe strane. Pokušajte da nađete ravnotežu i kompromis i ne razvlačite svađu previše. 



Stalni sukobi bi vam mogli donijeti samo iscrpljenost i nanijeti štetu vašoj vezi. Ako ste slobodni, posvetite se sebi i svom ličnom životu i nemojte se plašiti da isprobate sve novo što vam se može dogoditi. Blizanci: Slobodni Blizanci će biti jako društveni u ovoj sedmici što će im otvoriti mnoge mogućnosti upoznavanja zanimljivih osoba sa kojima bi mogli ostvariti lijepu romantičnu vezu. 

Možete organizovati zabavu ili izaći sa svojim prijateljima što će biti od velike koristi i vama i njima. Nemojte se zanositi svojim uzbuđenjem i upuštati se prerano u ozbiljnu vezu. Oni koji su u vezi će uz pomoć zajednočkog društvenog života jačati svoju vezu što će im pomoći da prevladaju neke netrepeljivosti koje bi se mogle javiti. 



Rak: Osjećanja koja će se probuditi u vašoj vezu u ovoj sedmici će biti jaka, a vaš odnos sa partnerom će biti bolji nego ikada. Nemojte svoje lične stvari u vezi dijeliti sa drugima jer bi to moglo izazvati nezadovoljstvo kod vašeg partnera. 

Oni koji su slobodni ne smiju dozvoliti da ih ishitreno ponašanje dovede do pogrešnih zaključaka o nekim osobama. Dajte drugima priliku da pokažu kakvi su. Lav: Vrijeme je da prestanete biti toliko zahtjevni i malo popustite. 

Ne očekujte da vaš partner bude savršen, pogotovo jer ni vi sami niste savršeni. Razmaženo derište u vama mora se smiriti, jer donosi nepotrebnu i opasnu napetost. Slobodni Lavovi će stvoriti neka jako uzbudljiva poznanastva kroz svoj profesionalni i društveni život. 

Nemojte se iznenaditi ako osjetite jaka osjećanja prema nekoj osobi. Djevica: Djevice će u ovoj sedmici biti jako šarmantne i zavodljive što će vam pomoći da vas primjeti osoba koja vam se već neko vrijeme sviđa. Vaša srodna duša se možda nalazi među vašim bliskim prijateljima, zato pažljivo gledajte. 

Djevice koje su u vezi će moći uspostaviti ravnotežu ako budu u stanju da prenesu svoja duboka osjećanja partneru. Vaga: Vage su jako romantične osobe i ljubav igra veoma veliku ulogu u njihovom životu. Vama je potrebno da vam, partner pokaže svoja osjećanja kako biste mogli uživati u osjećaju sigurnosti i predanosti. 

Opustite se i imajte na umu da je vaš partner u stanju ispuniti vaše najdublje želje. Slobodne Vage će uživati u svojoj slobodi i povremenim romantičnim sastancima. Škorpija: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli ražmišljati da svoju vezu podignu na viši nivo i stanu na ludi kamen. 

Slobodne Škorpije će privući hrabri ljudi koji ne kriju svoju strast prema životu. Ipak, budite oprezni i nemojte se previše brzo upuštati u novu vezu. Strijelac: U ovoj sedmici ćete biti jako zahtjevni prema svom partneru i stalno ćete ga optuživati za ljubomoru. 

Zaustavite se dok još nije prekasno kako ne biste upropastili odnos sa svojim partnerom. Slobodni Strijelčevi bi trebali ostaviti prošlost iza sebe. Samo tako ćete biti sigurni da vas ona neće sputavati i sprječavati da ostvarite ono što želite. 

Jarac: Vrijeme je da ispravite stvari u vašoj vezi, pojasnite sve zabune i ne ostavljate prostora za sukobe sa partnerom. Budite pažljivi kada se izražavate i birajte riječi. Slobodni Jarčevio će biti jako dobro raspoloženi. Vaš šarm privlači pažnju i obećava divan razvoj događaja. 

Vodolija: U ovoj sedmici vaš ljubavni život će obilježiti frustracije, nestabilnost i napetost. Svaka rasprava bi mogla izazvati sukobe, pa biste trebali promijeniti pristup. Dopustite da vas vode osjećanja i ljubav te posvetite svoje vrijeme partneru. Ako ste slobodni, gledajte svijet romantičnije i dopustite da vam emocije uđu u život. 

Ribe: U ovoj sedmici možete očekivati pozitivne pomake kada je vaša veza u pitanju. Vodićete jako važne i smislene razgovore sa partnerom koji će vam pomoći da ojačate vašu vezu. Ako ste slobodni, iskoristite naklonost planeta i poduzmite hrabre korake kako biste u svoj živod privukli sreću. Ne ustručavajte se da napravite prvi korak prema osobi koja vam se sviđa. Ne treba da se stidite svojih osjećanja.

Pokreće Blogger.