Da bi vas muškarac uvijek volio, ne šalite se sa njim - 6 šala koje ne podnose

Svi mi volimo da se šalimo sa našim partnerima, ali ponekad moramo biti oprezni kada su u pitanju šale koje upućujemo svojim muškarcima. 


Postoje mnoge bezazlene šale, ali neke šale naše muškarce mogu učiniti jako nezadovoljnim. Ako ne želite pasti u očima svog muškarca obratite pažnju na stvari sa kojima mušlarci ne vole da se šale. Prije nego što se našalite sa svojom voljenom osobom razmislite da li bi ga vaša šala mogla uvrijediti. 

1. Njegov izgled; Niko od nas nije savršen zato budite oprezni kada upućujete šale svom muškarcu na račun njegovog izgleda. Zamislite prvo kako bi se vi osjećali kada bi vaš muškarac ismijavao vaš izgled prije nego što počnete zbijati šale na račun njegovog izgleda. 



2. Njegov hobi; Ne biste se trebali smijati ni muškim hobijima. Neko skuplja marke, neko voli pecati, a neko voli ići na fudbal. Nemojte ga obeshrabrivati svojim šalama na račun njegovog hobija, možda se upravo taj njegov hobi pretvori u pravi mali biznis od kojeg ćete moći lijepo živjeti. 

Ako vaš suprug ima neka zanimanja i hobije to je dobro. Bićete sigurni da neće provoditi večeri sa prijateljima u kafani gdje će ostavljati svoju platu umjesto da je donosi kući. 3.Njegova plata; Čak i ako vaš muškarac zarađuje prosječnu minimalnu platu nemojte da ga ismijavate zbog toga. 



Ne mogu svi zarađivati velike plate i biti poslovođe i šefovi. Ako vam to ne odgovara onda ste trebali sebi naći milionera koji bi vam mogao obezbjediti sve što želite. Imajte na umu da je najvažnije da pored sebe imate iskrenog prijatelja, brižnog muža koji tu svoju platu, kolika god ona bila, donosi kući. 

4. Njegovo zdravlje; Svi mi znamo koliko smiješni muškarci znaju biti i kada dobiju najmanju prehladu, ali to nije razlog da mu se smijete zbog toga. Oni su ponekad poput djece. Potrebna im je pažnja i briga zato se potrudite da mu tu pažnju pružite umjesto da ga ismijavate. 

5. Njegovi prijatelji; Nemojte se smijati njegovim prijateljima jer oni nisu bilo ko. Oni su osobe koje je on poznavao i sa kojima se družio i prije nego što je vas upoznao. Nemojte davati njegovim prijateljima glupe nadimke i ukazivati na njihove nedostatke. 

Stavite se u njegovu poziciju, da li biste vi voljeli da on ismijava vaše prijateljice. 6. Njegova domaćinske sposobnosti; Ako je objesio sliku nakrivo ili pogrešno okrenuo tepih nemojte ga ismijavati zbog toga inače ćete se sa svim kućnim poslovima morati nositi sami. 

Nemojte ga obeshrabrivati kada pokušava da vam pomogne, pokušajte na lijep način da mu sugerišete kako nešto da uradi i zahvalite mu se na tome.

Pokreće Blogger.