Biti sama u 30im ima mnoge prednosti - U tome nema ništa loše, najbolje tek dolazi

Mnoge djevojke počinju osjećati blagi osjećaj beznađa kako se približavaju tridesetima. 


Često se brinu jer se blize ozbiljnim godinama i nisu se udale, a neke od njihovih prijateljica imaju djecu koja samo što nisu pošla u školu. Djevojke nemate razloga za brigu. Sloboda sa 30 godina ima mnogih prednosti. 1. Imate više finansijske slobode; Novac koji ste zaradile možete trošiti samo na sebe i priuštiti sebi sve ono što želite. 

Znajte da u braku to nećete uvijek moći. Slobodnoj ženi je uvijek lakše planirati budžet. 2. Možete raditi šta želite; I nositi ono što želite bez obzira na to šta će drugi reći. Neki muškarci vole previše kontrolisati svoje djevojke i zabranjivati im razne stvari, ali kada ste slobodni niko vam ništa ne može zabraniti.



Uvijek imajte na umu da je bolje biti sam neko sa osobom koja se prema vama odnosi kao da ste njegovo vasništvo. 3. Možete uživati u drugim stvarima i ljudima; Ko je rekao da vam za potpunu sreću treba muškarac? Ne započinjte vezu samo da biste se osjećali ispunjeno. 

Imate prijatelje i porodicu koji vas vole, zato ih nemojte uzimati kao pozadinu. Slobodna žena uvijek može isprobati nešto novo i zanimljivo, nešto što je oduvijek željela. 4. Nemate potrebu za kratkotrajnim vezama; Kad napuniš trideset godina, već znaš koliko vrijediš i što želiš od veze. 



Ne treba vam lažna romantika jer je to gubljenje vremena. A što se tiče dugotrajne veze, već ste dovoljno zrele da prepoznate lošu vezu i prekinete je ako vam više ne odgovara. 5. Najbolje tek dolazi; Ljubav se ne može požurivati, a to znači da će se vaš muškarac pojaviti onda kada i vi sami budete spremni. Budite strpljivi i vjerujte da ono najbolje za vas tek dolazi, a do tada uživajte u životu koji je pred vama.

Pokreće Blogger.