Za nju je brak ostvarenje snova - Najčešće navike koje odaju ženu koja samo želi da se uda

Žena koja očajnički želi da se uda se lako prepozna. Odaju je izraz lica, geste i još neke navike koje su svojstvene samo onima koji žude za brakom. 


Žene brak shvataju mnogo ozbiljnije od muškaraca. Uprkos činjenici da su žene danas mnogo samostalnije i nezavisnije, mnoge od njih i dalje od djetinjstva sanjaju o vjenčanju iz bajke i princu na bijelom konju. Pa da vidimo koje su to navike koje odaju ženu koja očajnički želi da se uda. 

1. Opsjednuta je svojim snom; Žena koja očajnički želi da se uda se može primjetiti iz aviona. Njoj kao da na čelu piše "Želim se udati". Ona ide na spojeve, komunicira i drži se svoje glavne teme, braka. Mnoge od njih ne shvataju da takvim nastupom samo plaše muškarce i tjeraju ih od sebe. 



Muškarci takođe žele biti voljeni, žele da im bude lijepo u vezi i ne žele odmah uskočiti u brak bez razmišljanja. 2. Previše ugađa muškarcima; Kada žena ima jaku želju da se uda ona na sve moguće načine pokušava dokazati muškarcu kako je upravo ona idealna žena za njega. 

Trudi se da mu bude dobra ljubavnica i domaćica. Njoj neće biti problem da obavi generalno čišćenje njegovog stana, opere sve posuđe, pripremi hranu za sedan dana samo kako bi mu pokazala koliko je vrijedna. 3. Očekuje da će je brak usrećiti; Mnoge žene koje sanjaju o braku su mišljenja da će čim se udaju pronaći sve ono što im je potrebno.



Sklad, sreću i finansijsku sigurnost. One smatraju da će ako se udaju uspjeti u životu jer je to jedini put do njihovog samoostvarenja. Smatraju da je muškarac odgovoran za njihovu sreću i sve što se pod tim podrazumjeva. 4. Suptilno navodi muškarca da razmišlja o braku sa njom; Teško je zaustaviti ženu koja se odlučno želi udati. 

Možda neće direktno reći da želi ozvaničiti odnose sa svojim izabranikom, ali koristiće potpuno različite načine emitovanja informacija kako bi postigla svoj cilj, pa će suptilno ubaciti brak u razgovor kada god joj se pruži prilika. 

Uporno će pričati svom izabraniku o svojim prijateljima, koji su se svi vjenčali, slati mu slike srećnih parova sa i bez djece, šetati kao slučajno pored vjenčanih salona, gledati haljine za mladenke i prstenje na internetu.

Pokreće Blogger.