Detaljan mjesečni horoskop za Jul - Šta bi mogli da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta bi mogli da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: Ovo je mjesec u kome ćete napokon moći riješiti neke probleme i ostaviti ih iza sebe. U ovom periodu biste trebali staviti naglasak na poboljšanje vaših organizacionih sposobnosti i poboljšanje društvenih odnosa. 

Trudite se da razmišljate izvan svojih okvira kako biste mogli jasnije vidjeti neke situacije u kojima se nađete. Mars i Venera će vam u velikoj mjeri olakšati komunikaciju sa vašim partnerom, ali će takođe imati pozitivan uticaj na komunikaciju sa vašim prijateljima i porodicom. 



U ovom periodu možete očekivati neka neslaganja i rasprave sa vašim radnim kolegama što će vam u velikoj mjeri otežati obavljanje vaših radnih zadataka. U ovom periodu izbjegavajte da se upuštate u neke nove projekte jer bez podrške i pomoći radnih kolega nećete mnogo toga moći napraviti. 

Lav: Za Lavove će ovo biti jako povoljan period za napredak u karijeri. Pred vama će se pojaviti jako lijepe moguićnosti pa bi bilo dobro da ih iskoristite. Sve vaše projekte i obaveze ćete završiti na vrijeme za šta ćete biti pohvaljeni i dobro nagrađeni od strane svojih nadređenih. 



To će vam takođe omogućiti da imate dovoljno slobodnog vremena koje ćete moći provesti sa svojom porodicom i voljenom osobom. Vaše zdravlje će u ovom mjesecu biti jako dobro zbog čega će vas pratiti dobro raspoloženje tokom cijelog mjeseca. 

Važno je da ostanete fizički aktivni i vodite računa o svojoj ishrani. Djevica: Jul će za Djevice biti mjesec prepun uživanja i lijepih stvari. Prisustvo Marsa i Venere će imati pozitivan uticaj na vas i pomoći će vam da kontrolišete svoja osjećanja. 

Jupiter će podstaknuti vaš društveni život i unijeti uzbuđenje u vaš brak. Moglo bi doći do manjih nesporazuma na radnom mjestu, ali to neće imati veliki uticaj na vaše dobro raspoloženje. Moglo bi vas samo malo usporiti u obavljanju nekih zadataka koje ćete, bez obzira na sve, završiti na vrijeme.

Važno je samo da izbjegavate stres i da se ne nervirate zbog sitnica i drugih ljudi. Ako ste planirali putovanje sa svojim partnerom ili porodicom, ono ne samo da će biti ugodno, već bi moglo biti i nezaboravno.

Pokreće Blogger.