Kratka astro prognoza za ljeto: Djevice budite popustljivije, Vodolije slušajte svoje srce

Ljubav je možda najvažnije područje života. Uspjeh u ljubavi može nas nadahnuti da radimo važne stvari, pa je voljeti nekoga i osjećati se voljeno izuzetno važno. 


Savjeti astrologa pomoći će vam da taj osjećaj zadržite ili pronađete u junu, julu i avgustu.Očekuje se da će ovo ljeto biti povoljno za većinu nas. Najviše sreće imaće oni koji traže srodnu dušu. Zbog aktivnosti retrogradnih planeta, ljudi koji su u dugotrajnim vezama mogu imati nekih poteškoća u vezi.

Ovan: Ovnovi ovog ljeta mogu očekivati velike, ali povoljne promjene. To se posebno odnosi na one Ovnove koji su u vezi. Biće mnogo prilika da ojačate svoju vezu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati svoju srodnu dušu na društvenim mrežama. 



Bik: Slobodni Bikovi bi mogli upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Ipak, zbog uticaja retrogradnog Merkura, možda bi bilo bolje da se zadržite samo na flertu i ne upuštate se u vezu. Započinjanje nove veze bi bilo dobro ostaviti za kraj ljeta. 

Blizanci: Blizanci bi trebali dati prioritet pronalaženju srodne duše, jer se na poslu ne očekuje puno sreće. Ovog ljeta ljubav će vam biti prioritet. Bićete jako zabavni i kreativni što bise moglo svidjeti vašem potencijalnom partneru. 



Rak: Rakovi bi mogli postići veliki napredak u međusobnom razumijevanuju sa svojim partnerom, ali i sa drugim ljudima koji su im dragi. Oni Rakovi koji su u vezi bi trebali više pažnje posvetiti partneru i truditi se da rade što više stvari zajedno. 

Lav: Ljubavne avanture za Lava mogu biti razočaravajuće. Jedini način da izađete iz ove situacije je da budete manje probirljivi i zahtjevni. Tako ćete privući dobre ljude sebi i smanjiti svađe i sukobe. Djevica: Djevicama će ovo ljeto biti u znaku pronalaženja kompromisa. 

Svaka velika borba ovog ljeta može biti poražavajuća. Moraćete se malo izboriti za svoje želje, ali će biti vrijedno truda. U procesu traženja ljubavi, Djevice bi također trebale biti malo popustljivije. Vaga: Vage će pratiti sreća ovog ljeta kada je u pitanju njihov ljubavni život. 

To se odnosi i na slobodne Vage i one koji su dugo u braku ili su u dugoj vezi. Ipak, budite oprezni jert bi u junu retrogradni Merkur mogao unijeti pometnju u vaš život. Finansijska previranja mogu negativno utjecati na raspoloženje i ljubavni uspjeh. 

Škorpija: Škorpije vole pažnju, ali neće je dobijati u dovoljnoj mjeri ovog ljeta. Moraćete se zadovoljiti sa onim što imate. Posvetite malo više pažnje društvenim mrežama jer bi tamo mogli upoznati neke jako zanimljive ljude. Strijelac: Strijelčevi će ovog ljeta biti u centru pažnje. 

Zvijezde i planete će biti na vašoj strani i stvopriće savršene uslove za flert i traženje ljubavi. Iskoristite ovaj savršen period, ali i svoj šarm i urođeni smisao za humor. Jarac: Jarčevi koji su u braku će moći više vremena posvetiti svojoj porodici i srodnoj duši, jer se očekuje neka stagnacija na poslu. 

Slobodni Jarčevi bi mogli imati sreće u potrazi za srodnom dušom. Vodolija: Vodolije moraju biti izuzetno oprezne prije nego što započnu novu vezu. Ne obraćajte pažnju na glasine i ogovaranja. Važno je slušati svoje srce. Oni koji su već u vezi ovog ljeta moraće biti popustljiviji prema svojoj drugoj polovini. 

Ribe: Ribe će ovog ljeta uspjeti riješiti mnoge probleme koji ih prate. Samo pokušajte da ne stvorite nove dok rješavate postojeće probleme. Budite strpljivi i ne ulijećite u nove veze nepromišljeno. Slobodno flertujte i prepuštajte se avanturana, ali ozbiljne veze ostavite za neko povoljnije vrijeme.

Pokreće Blogger.