Kad je dvjema dušama suđeno da budu zajedno - One će naći put jedna do druge

Kada volite neku osobu, dajte joj slobodu da ode. Ako vam se vrati onda je to vaša osoba, ako se ne vrati nikada vam nije ni bila suđena. 


Kada su partneri duboko povezani jedno sa drugim, tada su oni predodređeni jedno za drugo. Oni se mogu suočiti sa mnogim poteškoćama u životu prije nego što se sretnu kako bi povezali svoje životne puteve. Kada u svom životu sretnete osobu sa kojom ste osjetili iskrenu povezanost u vrijeme koje nije povoljno za vas, onda je rastanak neizbježan. 

Ponekad neke osobe sretnemo samo na kratko da bi se ponovo sreli nakon mnogo godina i povezali se. Ako vam je suđeno biti sa nekom osobom ona će vam se sigurno vratiti, bez obzira na vremenski okvir, bez obzira koliko vremena i truda će vam trebati. 



Na ovaj ili onaj način vi ćete se ponovo sresti sa tom osobom, ali taj susret će biti drugačiji od onog prethodnog koji ste imali. Ipak, nemojte misliti da će se to dogoditi samo od sebe, morate vrijedno raditi na sebi i biti vjerni svojoj istinskoj suštinio. 

Samo na taj način će vam univerzum dati onog partnera koji vas može podići do neba i koji vas može učiniti srećnom i ispunjenom osobom. Suludo je misliti da će nam se svaki partner kojeg sretnemo vratiti. Samo onaj ko nam je suđen sigurno će se vratiti u naš život. 



Ovo ne važi samo za ljubavne veze i ljubavne partnere, već i za sve ostale veze. Moramo imati na umu da ne možemo kontrolisati nikoga, Univerzum sam bira kada će neko ući u naš život. Dopustite Univerzimu da radi ono što je najbolje za vas i gledajte šta će proizići iz toga. 

Nekim važnim stvarima je potrebno vremena da se oslobode i tek kada one počnu da se oslobađaju u našem životu počinju da se dešavaju nevjerovatne stvari.

Pokreće Blogger.