Detaljan mjesečni horoskop za Jul - Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Za osobe rođene u znaku Ovna jul neće biti posebno povoljan period za napredak u karijeri. Atmosfera na radnom mjestu neće biti povoljna, a mogli biste ostati bez podrške starijih kolega koji su iskusniji u poslu od vas. 

Sav vaš naporan rad bi mogao biti uzaludan i proći nezapaženo. Ipak, ovaj mjesec bi mogao biti jako povoljan kada su u pitanju finansije. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli ostvariti dobar profit u ovom periodu. Pozicije planeta će biti jako povoljne za započinjanje novih projekata i poslovnih aktivnosti.



Neki pripadnici ovog znaka bi mogli ostvariti dobru zaradu od ulaganja. Ovaj mjesec naglasak će biti na romantičnim i porodičnim poslovima. Mars i Venera pružit će romantiku i strast potrebnu za ljubavne veze. Mjesec će biti pun društvenih aktivnosti. 

Bik: Planetarni aspekti bi mogli izazvati disharmoniju na poslu, a odnosi sa kolegama i nadređenima će biti krajnje nezadovoljavajući. Moraćete uložiti dodatni trud i naporno raditi ako želite postići svoje ciljeve. Sredinom mjeseca vaša kreativnost bi mogla doći do izražaja što bi vam moglo donijeti jako lijepu zaradu. 



Mnogi pripadnici koji planiraju poslovna putovanja mogu očekivati da će ona proći upravo onako kako su zamislili te bi im mogla donijeti uspjeh u poslovanju. Oni koji planiraju putovanje sa porodicom će provesti jako lijep period koji će ih dodatno zbližiti sa svojim bližnjima. 

Bez obzira na sve poteškoće sa kojima se budete suočili, vaš ljubavni život će cvjetati. Blizanci: Zahvaljujući uticaju Merkura u ovom mjesecu vaše komunikacijske vještine će biti na zavidnom nivou. Vaše mentalne sposobnosti će takođe biti izoštrene. 

Imate dobre izglede za rast u karijeri tokom jula. Atmosfera na poslu bi mogla biti puna sukoba i spletki koje ćete izbjeći sa lakoćom i koje neće uticati na vas iako nećete imati podršku radnih kolega. Oni pripadnici ovog znaka koji vode lični biznis bi mogli imati uspjeha i ostvariti dobru zaradu u toku ovog mjeseca. 

Planete će raditi u vašu korist i pomoći će vam u pokretanju novih poslovnih poduhvata. Bilo bi dobro da ne planirate nikakva putovanja u ovom mjesecu. Ako već želite negdje otići na odmor neka to bude negdje unutar zemlje u kojoj živite.

Pokreće Blogger.