U pravoj vezi nema mjesta lažima - Varanje nije najgore što vam se može desiti ima i gorih stvari

Iako je nevjera jedna od najgorih stvari koje mogu da vam se dese u vezi, postoje još neke stvari koje mogu biti i gore. 


1. Ljubomora; Ljubomora nikada nije dobra. Ona može da napravi jaz između vas i partnera koji će biti teško prevladati. Kada u vezi nastane ljubomora, obe strane postaju nezadovoljne i nesrećne. 2. Problemi u komunikaciji; Kada ste u zdravoj vezi tada trebate da se osjećate ugodno kada razgovarate jedno sa drugim. 

Komunikacija je jako važna ako želite da riješite probleme koji se mogu pojaviti u vezi. 3. Laž; Laž je neprihvatljiva u zdravoj vezi. Velike ili male, laži su laži i mogu donijeti samo ogorčenost, bol i nepoštovanje. 



4. Nepoštovanje; Niko ne želi biti u vezi u kojoj nije cijenjen i poštovan. Poštovanje je jako važno za svaku zdravu vezu i partneri nikada ne bi trebali olako shvatati jedno drugi i uzimati zdravo za gotovo. 5. Biti u vezi iz pogrešnih razloga; Biti u vezi iz pogrešnih razloga bi mogao oba partnera učiniti nesrećnim i neispunjenim. 

Nema smisla biti u vezi sa nekim ako između vas nema ljubavi. 6. Ako se ne osjećate voljeno; Kada osjetite da se vaš partner polako udaljava od vas to može da vam slomi srce. Kada ste u takvoj vezi vremenom postajete nesrećni, što može dovesti i do depresije. 



7. Ako nema nježnosti; Kada ste u vezi sa nekim, sve što želite je da se osjećate voljeno i da neko brine o vama. Ali, kad vam partner uskrati ljubav i naklonost, počećete se osjećati kao da ste nešto pogriješili. Štoviše, stalno ćete se pitati šta se to dogodilo između vas i gdje ste se izgubili

Pokreće Blogger.