Sa Blizancem mogu biti dobar prijatelj ali ne i partner - Kako se slažu znakovi Zodijaka sa Ovnom

Ovan je prvi znak u Zodijaku i njegovo prisustvo uvijek oznčava početak nečega novog i energičnog.


Oni vole dominaciju, brzinu i takmičenje, a u nastavku pročitajte kako se osobe rođene u znaku Ovna slažu u ljubavi sa svakim znakom Zodijaka. Ovan i Ovan: Kada se spoje dvije osobe rođene u znaku Ovna to može biti jako zanimljiva veza. 

Ovnovi vole biti dominantni pa će im biti teško odrediti u vezi ko je glavni jer će se često nadmetati za moć. Ipak, ako zanemare svoju želju za dominacijom i budu fleksibilniji mogu jako dobro funkcionisati. Ovan i Bik: Ako zanemarimo tvrdoglavost ova dva znaka, oni bi mogli postati sjajan tim . 



Ovan će u Biku imati mpartnera koji će mu pružiti slobodu koja mu je potrebna. Ipak problem bi mogao nastati ako Bik postane posesivan ili pokuša ukrotiti Ovna. Oba ova znaka žude za pažnjom, pa je to nešto na emu treba da porade. 

Ovan i Blizanac: Ovan i Blizanac mogu biti jako dobri prijatelji, ali ne i partneri. Oni bi sve htjeli da dobiju odmah, taj nezaustavljivi i nepromišljeni nagon bi ih mogao koštati ni dovesti do nesrećne veze. Osobe rođene u ova dva znaka bi mogli imati jako lijepu vezu, ali ta veza bi mogla već u startu biti osuđena na propast. 



Ovan i Rak: Ovan voli da ga se razmazi, a Rak zna najbolji način kako to da uradi. Ovnu je potrebna sloboda, ali Rak zna biti pomalo posesivan što može uticati na razvoj njihove veze. Oba ova znaka su pomalo ljubomorna, pa bi trebali poraditi na tome ako žele da njihova veza uspije. 

Ovan i Lav: Oba ova znaka su varteni znakovi koji vole dramu, strast i avanture. Vatreni znakovi su po prirodi nezavisni, a to je upravo ono što će oboje dobiti u ovoj vezi, slobodu i nezavisnost. Oba ova znaka vole biti dominantni, ali je važno da se u vezi ne takmiče i ne pokazuju dominaciju. 

Umjesto toga treba jedno drugome da budu podrška i motivacija. Ovan i Djevica: Privlačnost između ova dva znaka m ože izgledati kao da im je suđeno da budu zajedno i ponekad joj je nemoguće odoljeti. Ovan voli slobodu, ali bespomoćno pada u mrežu brižne Djevice. 

Ova veza može trajati neko vrijeme, ali će Ovnu kad tad dosaditi pažljiva i brižna Djevica. Ovnovi vole slobodu i rizik, a pored Djevice to neće moći imati. Ovan i Vaga: Vaga je ljubavnik, a Ovan je borac. Ova dva znaka mogu savršeno da funkcionišu ako dozvole jedno drugome da se dopunjuju. 

Pored Vage Ovan će imati sve ono što joj je potrebno od partnera. Podršku, brigu i nekoga ko je spreman uvijek da ih sasluša. Ako budu voljni da se prilagode jedno drugome, mogu biti savršen par. Ovan i Škorpija: Oboje su veoma energicni i veoma je važno na vreme smiriti strasti jer lako mogu doci do toga da njihov odnos bude trajno narušen. 

Ovaj spoj daje snažnu moc i mogucnost da se ostvare gotovo svi zajednicki ciljevi. Zajedno stvaruju energiju koju niko ne može pobediti.Ova dva znaka bi trebala izbjegavati svađe, jer velika stras između ova dva znaka može da pretvori u mržnju. 

Ovan i Strijelac: Hemija i strast se veoma brzo razvijaju između ova dva vatrena znaka. Oni veoma lako mogu pronaći svoju blizanačku dušu jedno u drugome. Oboje su nezavisni i vode ih požuda istrast. Ono razumiju potrebu onog drugoga za prostorom i slobodom.

Ovan i Jarac: Veza ova dva znaka zavisi o njihovoj zrelosti i spremnosti da sarađuju i prilagođavaju se jedno drugome. Ako prihvate jedno drugo i budu spremni da sarađuju mogu biti jako dobri kako ljubavni tako i poslovni partneri. Ovan voli flert i zabavu, što može zasmetati Jarcu i probuditi u njemu ljubomoru. 

Ipak povjerenje i poštovanje koje gaje jedno prema drugome stvara vezu koja može da traje. Ovan i Vodolija: Veza između ova dva znaka možda nije idealna, ali uz malo truda može biti uspješna. Vodolija voli i cijeni slobodu, a pored Ovna će upravo to i imati. 

Iako postoje određene razlike između karaktera ova dva znaka, njihova veza može finkcionisati ako se oboje dovoljno potrude. Ovan i Ribe: Ovan je prvi znak Zodijaka, a Ribe su poslednji. Ova dva znaka su tako blizu a tako daleko, oni su alfa i omega. 

Iako su njihove razlike ogromne, oni imaju i više nego dovoljno da bi njihova veza bila uspješna. Ovan može biti pomalo agresivan, a Riba pasivno agresivna. Oni moraju prilagoditi svoju komunikaciju kako bi se mogli razumjeti.

Pokreće Blogger.