Posebne dame Zodijaka - 5 načina kako da privučete ženu rođenu u znaku Bika

Žene rođene po ovim znakom definitivno su posebne dame. Iako kriju ključ svog srca itekako dobro, vi ga uz ove savjete možete pronaći. Trebće vam vremena, svakako, ali jednom kad je osvojite žena bik zauvijek ostaje uz vas. Vrijedno truda, zar ne? 


1. Postanite njen prijatelj Ako započnete kao prijatelji biće vam lakše održavati vašu vezu kasnije. Kao prijatelji bolje ćete upoznti jedan drugoga što će biti veliki plus kada se budete odlučili na romantični korak. 

2. Budite samouvjereni Imate posla sa hrabrom i samouvjerenom ženom koja mora uvidjeti da ste i sami takvi. Njoj je potreban pravi muškarac svjestan sebe, koji će moći da joj parira i pokaže joj svojim ponašanjem da je baš on ono što joj treba. 



3. Potreban joj je samostalan mušakarac To je žena koja je nezavsna i samostalna i takav muškarac joj je potreban. Ako te još uvijek pod uticajem roditelja ili ako nemate jasnu viziju budućnosti koju želite - žena Bik se tu neće dugo zadržati. 

4. Budite emocinalno dostupni Žena Bik nema vremena da pogađa kako se vi ojećate ili zašto ste odjednom tako hladni i udaljeni. Ona želi da sa vama ima emocionalnu širinu da priča o svojim osjećajima otvoreno. 



5.Slušajte je Iskreno, sve žene žele da ih saslušate. Ali, iako su žene u znaku Bika Alfa žene, iznutra su zapravo vrlo nježne i žele da budete tu za njih. Njima je teško da se otvore nekome jer ne žele da djeluju slabo i zato im je vaša pažnja i razumijevanje dvaput više potrebna. 

Ako ove savjete pratite pomno, žena Bik neće imati izbora osim da ''padne'' na vas! Ova će avantura biti malo lakša muškarcima u znaku Vodolije, Ribe, Jarca i Ovna jer su to znakovi sa kojima su žene rođene u znaku Bika vrlo kompatibilne. Ako vam se posreći i osvojite ženu Bika, čuvajte njeno srce. Sretan ste čovjek jer ste osvojili damu koja će biti uz vas zauvijek.

Pokreće Blogger.