Mlad Mjesec u Ribama 13.03. - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Mlad Mjesec koji će se pojaviti 13.marta u znaku Riba bi nam mogalo donijeti jedan veoma emotivan period. 


Natjeraće nas da stupimo u kontakt sa našim najljepšim osjećanjima i sanjarskim mislima. Neki od znakova Zodijaka bi mogli imati mnogo sreće u ovom periodu jer mlad Mjesec neće imati velikog utivaja na njih pa će se moći odahnuti i opustiti se. 

Rak: Vrijeme je da pustite sve svoje brige jer vam mlad Mjesec u Ribama donosi mnogo sreće. Iako volite da igrate na sigurno, vaša avanturistička strana bi u ovom periodu mogla doći do izražaja i natjerati vas da izađete iz svoje zone komfora. 



Iskoristite ovu želju za avanturama kako biste se obogatili novim iskustvima i radili neke stvari koje do sada niste imali priliku da isprobate. Sanjajte velike snove i dozvolite sebi da proširite svoje ideje tako da budu izvodljive i gledajte kako se vaši ciljevi ostvaruju. 

Škorpija: Za osobe rođene u znaku Škorpije ovo bi mogao biti jedan od najugodnijih mladih Mjeseca u ovoj godini. Bićete veoma kreativni i puni inspiracije pa bi trebali svu tu kreativnost i inspiraciju usmjeriti u ostvarivanje svojih već postavljenih ciljeva. 



Ovo bi mogao biti idealan period za one Škorpije koje su u potrazi za svojom srodnom dušom. Bićete veoma društveni i sa lakoćom ćete se povezivati sa osobama suprotnog pola. One Škorpije koje su u vezi bi mogle oživjeti strasti i podići svoju vezu na jedan potpuno novi nivo. 

Odmorite se od teških stvari i dopustite da vas ovaj mlad Mjesec podsjeti na neizmjernu količinu ljepote u svijetu. Ribe: Ovo će biti jedini mlad Mjesec u ovoj godini koji će se desiti u vašem znaku što znači da će biti posebno povoljan za vas. 

Iskoristite ovu energiju maksimalno u svoju korist. Stvari se sada mijenjaju, a vaš sistem vrijednosti, želje i snovi će evoluirati i poprimiti nove oblike, pa možda shvatite da niste ista osoba kakva ste nekada bili. Dobićete inspiraciju da promijenite nešto u svom izgledu i da podstaknete svoj lični rast.

Važno je da ne brinete o tome šta će drugi reći i kako će reagovati na vašu promjenu. Samo tako ćete biti autentični i pokazaćete se svijetu onakvi kakvi zaista jeste i privući ćete prave ljude u svoj život.

Pokreće Blogger.