Merkur u znaku Ovna do 01.05 - Bikovi izbjegavajte sukobe, Vage će šarmirati sve oko sebe

Merkur, planeta koja upravlja našim komunikacijskim, promatračkim i analitičkim sposobnostima, preći će 03. aprila iz znaka Riba u znak Ovna gdje će ostati sve do 01. maja. 


Tokom ovog tranzita možemo očekivati neke brze odluke i sprovođenje planova koje smo odugovlačili već neko vrijeme. Merkur će nas u ovom tranzitu ispuniti mladalačkom energijom, entuzijazmom i strašću koji će nam pomoći da damo poticaj koji je bio potreban svim našim planovima i akcijama.

Ovan: Ovaj tranzit će se pokazati korisnim za vaš bračni život, jer će u tom periodu ljubav u vašoj vezi rasti. Osjećat ćete se sretno i zadovoljno u svom sa svojim partnerom. Oboje ćete biti otvoreni u komunikaciji i voljni raditi na prethodnim pitanjima kako biste razriješili probleme i ojačali vezu. 



U ovom periodu ćete imati veliku podršku svojih b ližih članova porodice. Bik: Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati nekog posebnog u ovom periodu. Oni pripadnici ovog braka koji su u braku ili vezi će imati dosta razumijevanja jedni za druge. 

Ipak, moraćete više pažnje posvetiti svojim finansijama i izbjegavati bilo kakve impulsivne kupovine za vrijeme ovog tranzita. Takođe, izbjegavajte nepotrebne sukobe jer vam oni neće donijeti ništa dobro. Blizanci: Blizanci će biti veoma ambiviozni u ovom periodu, mnogi bi mogli dobiti neki neočekivan novac. 



Ovaj period će biti veoma povoljan za započinjanje nekih novih projekata, ali i za započinjanje nekog novog samostalnog posla. Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli odlučiti za kupovinu nekretnine koja će proći i bolje nego što su planirali. Oni Blizanci koji su slobodni će biti otvoreniji za upoznavanje i druženje, ali i za pokazivanje svojih osjećanja osobi koja im se sviđa. 

Rak: Vaši bliski članovi porodice bi se mogli suočiti sa nekim ozbiljnim probleima pa će im vaša pomoć i podrška biti potrebna. Iako se mogu javiti neka neslaganja sa roditeljima, trudite se da održite prikladan ton i pokušajte riješiti problem mirnim putem. 

Ovaj tranzit bi ipak mogao donijeti mnogo sreće onim Rakovima koji su u braku i mogao bi njihovu vezu ispuniti srećom i zadovoljstvom. Ipak, trebali bi biti oprezni kada je u pitanju vaše zdravlje. Lav: U ovom periodu ćete bez problema moći riješiti sve probleme i obaveze koje već neko vrijeme odlažete. Sve ono što vam je bilo teško u prethodnom periodu, sa lakoćom ćete sada riješiti. 

Na poslu biste mogli postići zapažene rezultate koji će sigurno biti nagrađeni. Takođe, kada je u pitanju vaše zdravlje sve će biti u najboljem redu. Djevica: Budite pozitivni i poradite na svojim radnim vještinama kako bi sebi mogli obezbjediti postizanje uspjeh aza kojim toliko žudite. 

Pokušajte iskoristiti ovaj periodu maksimalni jer će biti veoma povoljan za usavršavanje i učenje novih stvari. U ovom periodu biste se trebali posvetiti i svom zdravlju te promijeniti neke loše naviko koje imate. Trudite se da budete više fizički aktivni i vodite računa o svojoj ishrani. 

Vaga: One vage koje su u ozbiljnoj vezi bi mogle svoju vezu da podignu na jedan viši nivo i stanu na ludi kamen. Oni pripadnici ovog znaka koji su slobodni će uz pomoć odličnih komunikacionih vještina šarmirati i impresionirati sve oko sebe. 

Mnogi vaši prijatelji će od vas tražiti savjete, a vi ćete ih saslušati i dati im dobar savjet jer je to ono što ćete u ovom periodu raditi najbolje. Imaćete jako lijep odnos sa svojim partnerom sa kojim ćete željeti ojačati vezu i podići je na jedan viši nivo. 

Škorpija: U ovom periodu Škorpije bi mogle zapasti u finansijsku krizu ako ne budu vodile računa o svojim finansijama. Pokušajte unaprijed da smislite kako da riješite ovaj problem i posvetite mu se. Pokušajte manje da trošite novac na nepotrenbe stvari i da malo štedite. 

Pokušajte da održite dobru komunikacijusa svojim najbližima ukoliko vam bude bila potrebna njihova pomoć. Strijelac: Ljubavni život Strijelaca bi mogao procvjetati u ovom periodu jer će Merkur prolaziti kroz vašu kuću ljubavi i romantike. U ovom periodu ćete moći jasnije da izrazite svoja osjećanja partneru što će vam pomoći da ojačate svoju vezu. 

Kada je posao u pitanju u ovom periodu ćete moći iskoristiti svo svoje znanje i iskustvo koje će vam omogućiti da napravite veliki korak u svojoj karijeri. Jarac: Jarčevi bi trebali izbjegavati rasprave i svađe sa roditeljima i osobama koje su im drage. 

Pokušajte da razjasnite neke stvari i riješite stvari na miran način. Ovo je period u kome ćete biti pomalo emocionalno iscrpljeni pa će vam podrška i ljubav vašeg partnera biti od velike pomoći. Ipak, bićete veoma posvećeni svom poslu i nećete dozvoliti da vas bilo šta omete u obavljanju vaših obaveza.

Vodolija: Ovo će biti period u kome će sve vaše komunikacione vještine doći do izražaja. U ovom periodu ćete na kreativan način rješavati svaki problem koji vam se nađe na putu. Oni pripadnici ovog znaka koji su u vezi će biti veoma otvoreni za komunikaciju sa svojim partnerom što će im pomoći da riješe neke nesuglasice koje vuku od ranije. 

Slobodne Vodolije će bez puno muke stupati u kontakt sa novim ljudima što će im donijeti jako lijepa prijateljstva, a možda i ljubav. Ribe: Ovo će bit jako povoljan period za osobe rođen e u znaku Riba kako u poslovnom tako i u ljubavnom životu. Mir i sreća će vladati vašim životom. 

Svojom vještom komunikaciojm ćete impresionirati mnoge ljude oko sebe što će vam pomoći da postignete harmoniju u životu. Biće ovo jako povoljan periodu za razvoj vaše karijere, a moguć je i finansijski prosperitet. Vaša sposobnost predviđanja situacija i intuicija će vam biti od velike pomoći u izradi strategije koje bi vam mogle pomoći da napredujete u karijeri.

Pokreće Blogger.