Merkur u Ribama do 03.04 - Velika sreća bi mogla pratiti 5 znakova Zodijaka

Merkur sa znakom u Ribama donosi duhovno prosvjetljenje, a kada se dotaknu sa Neptunom snovi se ostvaruju. U zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka, neke se stvari mogu i okončati, ali to nije nužno loša stvar, jer kraj jednim , početak je drugim stvarima. 


Merkur u Ribama nam se obraća u formi snova. Obratite pažnju na svoju maštu, snove, deja vu momente i situacije koje vam nagoveštavaju nešto spiritualno. Ovan ( 21.3. - 19.04. ) Merkur će vam dati konačan odgovor na neka ključna pitanja, a vaš san o novom početku konačno će biti ostvariv. 

Uočićete ko su vam prijatelji a ko neprijatelji i to će vam pomoći da shvatite koje odnose trebate njegovati a koje prekinuti. Blizanci ( 21.05. - 20.06. ) Merkur vlada vašim znakom i kada ova lično vaša planeta uđe u sazvežđe, osjetićete procvat na svim životnim poljima. 



Smiješi vam se poslovna ponuda ili otvaranje sopstevnog biznisa. Usmjerite svoj fokus na poslovni plan jer je ovo pravo vrijeme za to. Usudite se posegnuti za svojim vizijama. Djevica ( 23.08. - 22.09. ) Ukoliko niste u vezi, očekuje vas ulazak u vezu. 

Dopustite sebi da upoznate nekog novog. Ukoliko ste u vezi, riješićete nesuglasice sa partnerom koje vas dugo muče i uspostaviti balans u vašem odnosu. Vodolija ( 20.01. - 18.02. ) Ako sanjate finansijsku nezavisnost , sljedeće sedmice bi vas mogle odvesti bliže tom cilju. 



Merkur u sazvežđu Riba odvešće vas do novca koji dugo očekujete. Ovaj period svakako je usmjeren na vaš finansijski plan te će vas usmjeriti na pravu putanju da ostvarite svoj cilj. Ribe ( 19.02. - 20.03. ) Maštate o novom početku u nekoj životnoj sferi ili se pak želite malo udaljiti od svega. 

Merkur predstavlja putovanje i ovo može biti momenat u kojem ćete konačno moći da odete na put koji dugo priželjkujete. Posebno ćete sljedeće 3 sedmice imati potrebu da pobegnete od svega te iskoristite proljećne praznike da svoj plan sprovedete u djelo.

Pokreće Blogger.