Ljubavna astro analiza do 28.03. - Ovnovi izbjegavajte sukobe, Škorpije će osvajati sa lakoćom

Ovnovi izbjegavajte sukobe, Škorpije će osvajati sa lakoćom


Ovan: Venera se nalazi u vašem znaku pa bi to moglo negativno uticati na vaše emocije. Moguće su sukobi i svađe sa partnerom, pa je od velike važnosti da budete smireni u ovom periodu. Ako uspijete da se zaustavite na vrijeme bićete u mogućnosti da održite dobre odnose sa porodicom i partnerom.

Bik: Osobe rođene u znaku Bika bi mogle proći kroz neke jako povoljne promjene u ovom periodu. Cijenite i čuvajte ono što imate jer je to ono što je zaista vrijedno i važno. Slobodni Bikovi ne bi trebali gubiti vrijeme i treba da iskoriste svaku šansu koju im sudbina šalje. 



Blizanci: Ova sedmica će biti veoma uspiješna za osobe rođene u znaku Blizanaca kada je ljubav u pitanju. Bićete puni samopouzdanja, ali zbog česte promjene raspoloženja biste mogli upasti u sukobe sa partnerom. 

Usmjerite svoju energiju da izgradite dobar odnos sa partnerom, ali i sa ostalim članovima svoje porodice. Rak: Oni Rakovi koji su slobodni će biti veoma aktivni u ovoj sedmici. Neće im biti teško i da odu na drugi kraj svijeta kako bi pronašli ono što im je potrebno. 



Oni koji su u vezi bi mogli unijeti neke novine u svoju vezu kojima bi mogli prijateno iznenaditi svoga partnera. Lav: Osobe rođene u znaku Lava bi trebale više pažnje posvetiti izgradni boljeg odnosa sa partnerom. Takođe bi se trebali posvetiti jačanju porodičnih veza. 

Sreća će pratiti slobodne Lavove koji su u potrazi za srodnom dušom. Samo budite pažljivi, šarmantni i neće biti osobe koju nećete moći osvojiti. Djevica: Djevice bi u ovoj sedmici mogle imati dodira sa nekim negativnim osobama čija će negativnost u velikoj mjeri uticati na raspoloženje Djevica. 

Važno je da održite svoj unutrašnji mir kao i da vodite računa o sebi. Potrudite se maksimalno da riješite probleme sa partnerom ili da spriječite da do njih dođe. Vaga: Izvedite svoju voljenu osobu na neko lijepo mjesto i možete očekivati lijep razvoj događaja i povezivanje sa vašim partnerom na jednom višem nivou. 

Partner će vam biti jako zahvalan i cijeniće vaš trud. One Vage koje su same će imati mnogo sreće u ovom periodu, a neke bi mogle sresti svoju srodnu dušu. Škorpija: Vaša otvorenost i spremnost da izrazite svoja osjećanja će vam biti od velike pomoći da impresionirate svoju voljenu osobu. 

One Škorpije koje su slobodne i koje su još uvijek u potrazi za srodnom dušom će sa lakoćom osvajati osobe suprotnog pola. Strijelac: Nemojte se dovesti u situaciju da vam partner zamjera zbog nekih vaših postupaka. Ne zaboravite da vas je dvoje u vezi i da sve važne odluke trebate donijeti zajedno. 

Potrudite se da svom partneru pokažete koliko vam je stalo do njega i koliko ga volite. Jarac: U ovoj sedmici biste napokon mogli shvatiti koliko vas vaš partner voli i koliko mu je stalo do vas. Pokažite i vi njemu istu naklonost koju i on pokazuje vama. 

Oni Jarčevi koji su slobodni bi trebali bolje da analiziraju prilike za veze koje im se ukazuju i ne bi trebali da se upuštaju u vezu sa prvom osobom na koju nalete. Vodolija: Neke vodolije bi se mogle uputiti na kratko putovanje sa svojim partnerom koje bi im moglo ostati u jako lijepom sjećanju i koje bi moglo na pozizivan način uticati na njihovu vezu. 

Slobodne Vodolije bi mogle upoznati jednu jako zanimljivu osobu preko prijatelja ili članova porodice. Prepustite se svojim osjećanjima i osjetite ljubav. Ribe: Osobe rođene u znaku Riba imaju jako bogat društveni život koji bi mogli imati veliki uticaj na njihov privatni život. 

Neki pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati jednu osobu sa kojom mogu očekivati da će se razviti jedan jako lijep odnos. Ako ništa drugo ostvarićete jedno jako lijepo prijateljstvo.

Pokreće Blogger.