Ljubav dođe nad se najmanje nadaš - Tek kada nađemo onog pravog naučimo mnogo o vezama

Da bi veza funkcionisala nije dovoljna samo ljubav, niti će kada biti. To je nešto što bi svako trebao shvatiti. 


Tek kada nađete pravu osobu shvatićete neke neke stvari koje do sada niste znali. 1. Ne postoji pravo vrijeme; Postoji samo prava osoba i što prije to shvatite to je bolje. 2. Ako vas neko iskreno voli i ako želi biti sa vama, on će biti sa vama; Jednostavno je. 

Ako neko želi biti sa vama on će učiniti sve da bude sa vama i neće dopustiti da ga bilo šta u tome spriječi. 3. Ako neko ne želi biti sa vama vi ćete to znati; Bez obzira koliko to poricali, znaćete kada neko ne želi biti sa vama.



4. Kada prava osoba uđe u vaš život nećete razmišljati o vremenu; Tada vam ništa više neće biti važnije od ljubavi koju osjećate prema toj osobi. 5. Ne možete izgubiti sebe kada volite nekoga; Voljeti nekoga ne znači odustati od sebe. Ko god da vam je to rekao grdno je pogriješio. 

To u potpunosti zavisi samo od vas. 6. Prava veza će vam pomoći da nađete sebe; Prava veza će vas nadahnuti da rastete. Motivisaće vas da istražite dijelove sebe za koje do sada niste znali da postoje. 7. Pomoći će vam da otvorite svoje srce; Sve vaše emocije će biti otkrivene. 



Kada nekoga volimo i kada nas neko voli to nam pomaže da se razvijamo i rastemo još više. 8. Samo ljubav nije dovoljna; Ljubav je nevjerovatna i to su zaista najveći osjećaji koje čovjek može iskusiti, ali ako nema predanosti i volje za borbu kako bi zaštitili svoju vezu u kojoj vas dvoje živite, onda to nije prava stvar. 

9. Ljubav ne dolazi onda kada vi vjerujete da bi trebala; Ljubav je nepredvidiva, nemilosrtda i javiće se onda kada se vi najmanje budete nadali. 10. Ne očekujte da će vas ljubav spasiti; Veza vas neće natjerati da više volite sebe. Pokušajte prihvatiti stvari koje vam se ne sviđaju kod vas, ne očekujte da vas neko popravi jer ste samo vi odgovorni za to. 

11. Nikada nećete znati da li je nekome zaista suđeno da ostane u vašem životu; Dobra veza raste samo ako se vi pobrinete za nju, kao i sve ostalo u životu. Vi morate dati sve od sebe i vrijedno radite ako želite da vaša ljubav cvjeta i traje vječno.

Pokreće Blogger.