Ko se zadnji smije, najslađe se smije - Žena na genijalan način uzvratila mužu što ju je ostavio

Ovo je priča o ženi koja se na genijalan način osvetila svom suprugu i njegovoj mladoj ljubavnici.


Nakon 35 godina braka muž ju je napustio zbog duplo mlađe ljubavnice. Njegova ljubavnica je insistirala da žive u lijepo sređenoj kući u kojoj je on živio sa svojom suprugim te se on potrudio da kuća poslije razvoda pripadne njemu. 

Angažovao je čitav tim advokata kako bi se što prije razveo i započeo život sa svojom novom izabranicom. Razvod se veoma brzo realizovao, a on je svojoj bivšoj supruzi dao svega nekoliko dana da pokupi svoje stvari i napusti kuću. 



Žena se nije mnogo opirala, prihvatila je uslove koje joj je postavio jer je vidjela da nema šanse da se, pored svih tih advokata, izbori za svoja zakonska prava. Poslije razvoda je ipak dobila lijepu sumu novca koja joj je mogla obezbjediti prilično lagodan život. 

Spakovala je svoje stvari i odlučila još jednu veče uživati u svom domu u kojem je živjela tolike godine. Napravila je sebi lijepu večeru,svoje omiljeno jelo škampe, zapalila svijeće i uživala u poslednjim trenucima u svom domu. 



Kada je završila sa večerom uzela je tanjir sa ostacima i ušla u svaku prostoriju u kući, napunila metalne garnišle sa njima i pozdravila se sa kućom u kojoj je živjela pola svog života. Njen bivši suprug i njegova nova izabranica su se ubrzo uselili u kuću, ali nisu dugo uživali u njoj. 

Neugodan miris se širio po cijeloj kući, a oni nisu mogli otkriti koji je uzrok tog nepodnošljivog mirisa. Pokušali su na sve načine da se riješe mirisa, ali nisu uspijevali. Na kraju kada više nisu mogli pronaći način da se riješe mirisa odlučili su da prodaju kuću i kupe sebi novu. 

Dugo nisu mogli naći kupca za kuću, sve ih je odbijao nepodnošljiv miris, dok se jednog dana nije javila njegova bivša supruga sa ponudom za kuću koja je bila mnogo manja od stvarne vrijednosti kuće. Pristali su bez imalo razmišljanja, ali pod uslovom da što prije završe sa papirima kako se ne bi predomislila kada osjeti miris. 

Mislili su kako će joj na taj način prirediti još jednu neugodnost. Pokupili su sve stvari iz kuće, namještaj, posuđe, tepihe čak i metalne garnišle koje su se njegovoj mladoj ljubavnici veoma sviđale.

Pokreće Blogger.