Često su neodgovrni i djetinjasti - 9 znakova koji bi mogli otkriti slabog muškarca

Svaka žena pored sebe želi imati jakog muškarca koji će znati kako da se pobrine za nju. 


Nije važna ona fizička snaga, već moralna i psihološka podrška. Slab muškarac nije onaj muškarac koji je emotivan i koji ponekad zaplače. Suze su normalan izraz osjećanja i nije znak slabosti. U nastavku pročitajte koje su to osobine koje su karakteristične za slabe muškarce. 

1. Nije u stanju rješavati probleme; Snaga muškarca se između ostalog ogleda u njegovoj sposobnosti rješavanja problema, a kada oba partnera rade na rješavanju zajedničkih problema to je jedan veliki plus. Slab muškarac više voli da uživa u životu i pusti druge se problemi rješavaju sami od sebe ili da ih drugi rješavaju umjesto njih. 



2. Ugađa drugima,a zanemaruje vas; Njemu je važnije šta drugi misle o njemu, a za vas misli da ćete uvijek biti tu za njega. Zbog toga će slab muškarac uvijek radije ugađati drugima. 3. Nikad nije pored vas kad ga trebate; Uvijek je tu kada je njegovim prijateljima potrebna pomoć, ali ne i kada je potrebna vama. 

Više se plaši da će izgubiti prijatelje nego da će izgubiti vas. 4. Nikada se neće zauzeti za vas; Slab muškarac se ne zna zauzeti za sebe, zato nemojte očekivati da se zauzme za vas. On vas nikada neće braniti niti će stati na vašu stranu. 



5. Neodgovoran je; Slabi muškarci su ćesto djetinjasti i veoma neodgovorni. Uvijek će radije prebaciti krivicu na nekoga drugoga nego da prihvate odgovornost. 6. Zahtjeva pažnju; Slabi muškarci uvijek traže odobrenje od žena pa su u stanju da se zaljube i budu u vezi sa bilo kim samo da bi bili u vezi i dobili pažnju koja im je potrebna.

Pokreće Blogger.