Bila je samo tvoja a ti si je gurnuo u zagrljaj drugom - Kako muškarac otjera dobru ženu od sebe

Napravio si veliku grešku i sada vjerovatno ne postoji način da je popraviš. 


Gurnuo si ovu savršenu ženu u zagrljaj drugom muškarcu i propustio si svoju priliku. Bila je praktično tvoja, dala ti je sebe, otvorila ti se, željela je da bude samo tvoja, a tini nisi uradio ništa. Propustio si svoju priliku jer nisi ništa uradio, zato ne krivi nikoga osim sebe. 

Gurnuo si je u zagrljaj drugom muškarcu jer nikad nisi uradio ništa kako bi joj otjerao strah i nesigurnost. Gurnuo si je u zagrljaj drugog muškarca jer joj nisi pružio ono što je tražila u ljubavi i vezama. Nisi se dovoljno trudio da ispuniš njene standarde i očekivanja. 



Nisi je pokušao zadržati i samo si je odgurnuo od sebe. Željela je nekoga ko će je voljeti bezuslovno, ko će se brinuti o njoj i ko će se truditi da je učini srećnom. Željela je nekoga ko će biti pored nje bez obzira na sve i ko neće pobjeći od nje čim stvari postanu teške. 

Nikada nisi učinio ništa da se osjeća vrijednom, nisi joj dao motivaciju i nije osjećala da ti je važna. Stalno si je gurao u drugi plan jer su ti svi drugi bili važniji od nje. Nisi je poštovao i činio si da se osjeća beznačajno. Nisi je shvatio ozbiljno, nisi obraćao pažnju na njena osjećanja, na njeno mišljenje, ciljeve i snove. 



Odgurnuo si je svojim prezirom i ravnodušnošću, odgurnuo si je svojim hladnim srcem. Nisi joj ostavio drugog izbora osim da te ostavi. Shvatila je da od tebe nikada neće dobiti ono što joj je potrebno. Gurnuo si je u zagrljaj drugog muškarca jer nisi mogao osjetiti jačinu otkucaja njenog srca dok ste bili zajedno. 

Nisi vidio sjaj u njenim očima dok te gledala. Ignosrisao si njene suze čak i onda kada je plakala u krevetu pored tebe. Ona je bila žena koju nisi smio uzimati zdravo za gotovo, a ti si upravo to učinio.

Pokreće Blogger.