Ako vaš brak odjednom postane savršen - Zapitajte se: 5 znakova koji mogu otkriti nevjernu suprugu

Ako imate osjećaj da vas vaša supruga vara, ovo su neki od sigurnih znakova koji će vam pomoći da to uočite i otkrijete istinu. 


1. Između vas nema intimnosti Kada neko vara, želja za intimom opada, konstantno vas odbijaju u spavaćoj sobi i osjećate da između vas više nema topline i povezanosti. Vaš seksualni život skoro da uopšte ne postoji.. ako ovo postane svakodnevni problem, velike su šanse da vas partnerka vara. 

2. Vaš brak je odjednom najbolji ikada Kada je vaš brak odjednom savršen niotkuda, nakon svađe, prepirki i konstantne borbe da zadržite konce u rukama , to može biti znak prevare jer vaša partnerka želi da kompenzira svoje ponašanje i prikaže stvari mnogo bolje nego što zapravo jesu. 



3. Vrlo su tajnoviti u vezi sa svojim aktivnostima na telefonu Kada varaju, te osobe su obično vrlo zaštitnički nastrojeni prema svom telefonu, uvijek pokušavaju da nešto sakriju, imaju puno tajnovitih poziva. 

U nekim slučajevima mogu biti i uhvaćeni ukoliko su previše aktivni na društvenim mrežama sa osobom sa kojom varaju.  4. Optužuju vas za varanje Žena koja vara ubrzo će vrlo brzo početi sa optužbama da je varate. Obrnutu psihologiju koriste ljudi koji žele da skrenu temu sa sebe na vas i tako se riješe krivice. 



5. Izbjegava bilo kakav razgovor o tome da vas možda vara Kada slučajno spomenete sumnju u njeno ponašanje, žena koja vara će se momentalno naljutiti, postati bijesna i uvrijeđena, agresivno braneći sebe, svoje stavove i ponašanje. Mogu čak prestati da u potpunosti razgovaraju sa vama i emotivno se sasvim udalje.

Pokreće Blogger.