Mlad Mjesec u Vodoliji 11.02. - Bika očekuju sjajne prilike, Vage dozvolite sebi malo zabave

Mlad Mjesec je simbol novog početka i promjena, a ovaj put se pojavljuje 11. februara. 


Trenutno je šest planeta pozicionirano u znaku Vodolije, a mlad Mjesec im se pridružuje i donosi dobre prilike za napredak i nove ideje. Jedina prepreka bi mogao biti retrogradni Merkur, ali ako se fokusirate na svoje planove i budete pozitivni čuda će se desiti. 

Ovan: Ovo će biti odličan period za timski rad. Vi ste rođeni vođa pa vam neće biti teško da vodite tim ljudi kojima ste okruženi. Retrogradni Merkur bi mogao uticati na vaše komunikacione vještine pa se trudite da izbjegavate konfliktne situacije. 



Bik: Pred vama je periodu u kome će se pojaviti mnoge dobre prilike i šanse za napredak. Budite spremni na promjene koje dolaze i dobra atmosfera na poslu neće izostati. Blizanci: Mlad Mjesec će vas podstaći da probudite svoju kreativnu stranu i unesete neke novine u svoj život. 

Svaka promjena će dobro doći u vašoj, trenutno, monotonoj svakodnevnici. Rak: Mlak Mjesec će vas potaknuti da se oslobodite svih negativnosti i počnete neke stvari ispočetka. Oslobodite se svega onoga što vas koči i sprječava vas da napredujete u željenom smijeru. 



Posvetite se sebi i riješite se osjećaja krivice. Lav: Mnogi pripadnici ovog znaka se osjećaju umorno i imaju osjećaj kao da stoje u mjestu. Vaš ljubavi život polako upada u rutinu, pa ako želite to da spriječite vi i vaš partner trebate da radite neke nove stvari zajedno i osvježite svoju ljubav. 

Djevica: Djevice bi za vrijene ovog mladog Mjeseca trebale da se bolje organizuju i riješe neke zaostale obaveze. Retrogradni Merkur bi mogao da vam postavi razne prepreke, ali ne odustajte. Vaga: Nikao ne biste trebali propustiti priliku da iskoristite ovu dobru energiju mladog Mjeseca. 

Sve bi vam moglo ići od ruke, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Napravite odmor od svakodnevnih obaveza i zabavite se. Škorpija: Ovaj mlad Mjesec vam donosi priliku za novi početak. Vrijeme je da rasčistite sve one loše odnose sa ljudima koje vučete iz prošlosti. 

Kada se oslobodite tog emocionalnog tereta vaše emocije će teći slobodnije. Strijelac: Važno je da za vrijeme ovog mladog Mjeseca riješite sve zadatke koje ste sebi zadali i da se povežete sa ljudima oko sebe. Važno je da se riješite onih obaveza koje bi vam u budućnosti mogle stvarati probleme.

Jarac: Za osobe rođene u znaku Jarca je jako važno da naprave bolji plan koji će im pomoći da poboljšaju svoju finansijsku situaciju. Samo na taj način ćete moći na pravi način upravljati svojim finansijama. Vodolija: Ovaj put mlad Mjesec se pojavljuje u vašem znaku što će vas dovesti u centar pažnje jer će sve planete biti usmjerene u vas. 

Vaša originalnost će inspirisati ljude oko vas, zato budete onakvi kakvi zaista jeste. Ribe: Iskoristite ovo dobru energiju mladog Mjeseca i povežite se sa svojom unutrašnjom snagom koju nosite u sebi. Iskoristite svoje sposobnosti da uzdignete druge, ali i sebe. Riješite se negativne energije i očistite svoje misli.

Pokreće Blogger.