"Volim te" nije presudno: 6 načina kako vam partner pokazuje ljubav kroz postupke

Reći nekome "Volim te" je najčešći i nalakši način da pokažete nekoj osobi da van je stalo do nje, ali to nije i jedini način.


Svako od nas pokazuje osjećanja na drugačiji način. Dok se jedni koriste riječima, drugi svoja osjećanja radije pokazuju kroz dijela i postupke. Izdvojili smo šest načina na koji vam vaš partner može pokazati privrženost bez da izgovori i jednu jedinu riječ.

1. Pažljivo vas sluša. Ako je vaš partner spreman da vas sasluša u svakom trenutku, bilo da se radi o dobrim ili lošim stvarima, daje vam do znanja da je sjajan slušalac i to takođe sugeriše da cijeni iskrenost u vašoj vezi. Na taj način vaš partner pokušava da se poveže sa vama i učini vašu vezu jačom i iskrenijom.



2. Vole da se maze sa vama. Maženje je jedan od najboljih načina za uživanje u vezi, ono pokazuje da se vi i vaš partner volite i da volite da provodite kvalitetko vrijeme zajedno. Usputni poljupci i zagrljaji su takođe način da vam pokažu da vas voli i da mu je stalo do vas.

3. Ohrabruje vas u postizanju ciljeva. Biti u vezi ne znači da treba da budete vezani pupčanom vrpcom za svog partnera, ipak ste vas dvoje dvije odvojene osobe sa različitim ciljevima i snovima. Ako vas vaš partner ohrabruje da postižete svoje ciljeve i ostvarujete svoje snove i ne žalji se konstantno kako ne provodite dovoljno vremena sa njim, to znači da cijeni vaš lični prostor.



4. Pomaže vam u kućnim poslovima. veoma je teško naći nekoga ko cijeni jednakost u vezi, pa ako ste našli svoju posebnu osobu čuvajte je. Ako vašem partneru ne smeta da pospremi veš sa vremena na vrijeme, i ne smeta mu da obavlja kućne poslove to znači da vas cijeni i smatra jednakim u vezi.

5. Pričaju o vama sa porodicom i prijateljima. Ako primjetite da nema problem sa tim da svima priča ovama i vašoj vezi, to znači da vas cijene i poštuju i da su sa vama iz pravih razloga i da vide budućnost sa vama.

6. Ne stidi se da pokaže pažnju u javnosti Povremeno pokazivanje pažnje u javnosti može da bude u redu, ali ako vaš partner ne zan kako da skine ruke sa vas to meže da bu de problem i može da bude znak nesigurnosti.

Pokreće Blogger.