Razlozi zbog kojih se Ribe lako zaljube: Oni su sanjari koji će vam dati srce na dlanu

Većina znakova zodujaka ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, ali Ribe su strastvene i ljubav je nešto za šta one žive. Svako iskusi ljubav na drugačiji način što može da ima veze sa njihovim iskustvom iz djetinjstva,razlog  može da bude trauma sa kojom nisu uspijeli da se izbore.


Za Ribe ljubav je drugačija svaki put. One se zaljube brzo zato što kada upoznaju nekoga zanimljivog  i atraktivnog u njima plane vatra. Ribe su sklone da se zaljube u jednom treptaju oka, dok su drugi znakovi skloniji da puste da se stvari odvijaju sporije.

Ribe se zaljubljuju jer su duhovno otvorenije i nastojaće da bude u vezi u kojoj oba partnera imaju jaku telepatsku vezu. Oni žude za partnerom koji će da dijele iste vrijednosti i ciljeve kao i oni. Njihova veza sa porodicom i prijateljima će pokazati koliko oni mogu da poštuju i cijene partnera.



Ribe su sanjari kojima vlada planeta Neptun i zbog toga su skloni lakom zaljubljivanju. Neptun je planeta sanjarenja, iluzija i fantazije što može da im donese prednosti ali i da im naškodi u budućnosti. Kada upoznaju nekoga ko ispunjava sva njihova očekivanja oni će da fantaziraju o njemu, ali u realnosti ta osoba može da se pokaže drugačijem nego što su oni očekuju da će da bude.

Pokazaće svoju ljubav i privrženost svojim prijateljima i porodici i svima koji ih okružuju. Kada osjete da im je ta ljubav uzvraćena spremni su da daju svoje srce. Uvijek su spremni da ponude pomoć svima kojima je pomoć potrebna. Ako imate Ribu u svom životu onda znate koliko darežljive one mogu da budu.



Oni ne pomažu drugima kako bi privukli pažnju ili dobili zahvalnost za to, oni jednostavno žele svakoga da učine srećnim. Njima nije bitno o kome se radi, oni će uvijek da pruže pomoć onima kojima je pomoć potrebna

Pokreće Blogger.