Iskrena priča ostavljene žene: “Kako se moja najveća ljubav pretvorila u najveće razočarenje"

Nešto se desilo onog dana kada si otišao i promijenilo me zauvijek. Još uvijek se jasno sjećam tog dana, ta slika mi je ostala urezana u sjećanju i sjećam se jasno svega  kao da se dogodila ovog momenta.


Samo si došao i rekao da treba da razgovaramo. Znala sam istog momenta da nešto nije u redu i da će nešto loše da se dogodi iako nisam znala koji je razlog. Nisam mogla ni da zamislim šta mi se sprema i da planiraš da me ostaviš. Nisam mogla ni da zamislim da planiraš da odustaneš od nas i svih naših planova koje smo imali za budućnost.

Moja najveća noćna mora se ostvarila. Moj najveći strah je bio da ćeš me ostaviti i on se ostvario. Ni u najluđim snovima nisam mogla sanjati da će tako nešto da mi se dogodi, da se dogodi nama. Nikada nisam mogla da zamislim svoj život bez tebe, ti si postao moja druga polovina, moja bolja polovina i moje sve.



Nikada neću zaboraviti dan kada sam te upoznala. To je bio dan kada sam upoznala ljubav tada sam prvi put čula svoje srce da tako jako lupa. Osjetila sam leptire u stomaku i nikada se do tada nisam osjećala tako srećno. Željela sam da taj momenat traje zauvijek.

Kažu da kada osoba odlazi od vas to moze mnogo da kaže o njoj. Slažem se sa tim, ti si mi dokazao da je to istina. Tog dana kada si otišao pokazao si mi svoje pravo lice i tada sam shvatila da sam čitavo vrijeme imala pogrešnu sliku o tebi. Ljubav prema tebi me je totalno oslijepila da nisam mogla da vidim tvoje pravo lice.



Ti si bio moj najbolji prijatelj, moj partner, moja ljubav i moj ljubavnik. Ti si bio moja mirna luka u olujnom okeanu. Ti si bio sve o čemu sam sanjala i čemu sam se nadala. Za mene ti si bio savršen i uvijek sam mislila da nemas mane, ali sam zaboravila da smo svi mi ljudi i da niko nije savršen.

Tvoja ljubav prema meni nikada nije bila stvarna, jer ne možeš nekoga da voliš i onda da ga uništiš. Ne možeš da tvrdiš da voliš nekoga kada tvoja djela pokazuju drugačije. Ne možeš da se vratiš kada budeš sam i usamljen i da tražiš da razgovaramo. Zar misliš da možeš da se vratiš kada god ti to poželiš i da ću ja da te čekam raširenih ruku.

Nemoj da se trudiš i da mi prodaješ priču da ti je trebalo malo vremena da razmisliš. Upoznala sam pravog tebe i nemoj misliti da možeš ponovo da mi lažeš. Sada mi je mnogo lakše jer sam shvatila da me nikada nisi bio vrijedan i da ne zaslužuješ moju ljubav.

Moje srce se slomilo tog dana kada si otišao i ono nikada više neće biti isto. Ali moje srce još uvijek kuca, još uvijek sam živa i to je ono što mi je najvažnije sada. Ponosna sam na svoje srce i sta je sve uspijelo da izdrži.

Pokreće Blogger.