"Budi muškarac i pruži ženi ono što zaslužuje" - Ne treba nam pažnja ako za nju trebamo moliti

Jake žene vrlo dobro znaju šta žele i ne troše vrijeme moleći za nečiju pažnju ili naklonost.


 To nema nikakve veze sa ponosom, one to jednostavno ne žele da rade. One ne daju nikome srce na dlanu moleći za malo pažnje i ljubavi. Svaka žena zaslužuje najbolje i ako neko nije u stanju da vam pokaže svoja osjećanja, neka ih zadrži za sebe. Ako vam ne može pokazati ni najmanji gest pažnje, ne treba ni da se trudite oko te osobe.

Kada razgovaram sa nekim veoma mi je važno da me ta osoba sluša i gleda u oči. Nije u redu da prevrće očima i gleda okolo. Nemojte misliti da sam sebična i bezobrazna, samo želim muškarca koji će da me razumije, koji razumije ljubav i šta znači voljeti nekoga.



Za ljubav su potrebne dvije svjesne i odrasle osobe koje se jednako trude. Ako muškarac nije spreman na to, ne želim gubiti svoje vrijeme sa njim. Želim muškarca koji će da mi pokaže osjećanja i koji me želi u svom životu. Ako muškarac nije sprema da uloži trud u vezu i da je učini boljom i ljepšom, onda ne treba ni da budemo  zajedno.

Ako smatra da je ljubav samo igra, ja ću da je završim prije nego što on pobijedi u toj igri. Imam važnijih stvari u životu i ne želim da igram nikakve igre. Želim biti žena koja je vrijedna pažnje i kojoj će muškarac da pruži sve što zaslužuje. Želim muškarca koji vjeruje da sam najbolje što mu se desilo i ja ću se truditi da to i budem.



Svaka žena ima pravo na pažnu i da bude voljena, a ako muškarac smatra da je to previše neka se okrene i ode. Ni jedna žena ne treba da moli za pažnju i ljubav. Treba joj pružiti ljubav i pažnju a da ona to ne traži. Budite muškarac i pružite svojoj ženi ono što zaslužuje.

Pokreće Blogger.