Znakovi Zodijaka koji bi trebali biti posebno oprezni tokom vladavine Vodolije

Astrolozi izdvajaju horoskopske znakove koji bi trebali da oprate posebnu pažnju tokom vladavine Vodolije


Futuristička Vodolija lako se zaigra sa Uranom, planetom haosa, pobune i neočekivanih promena, piše Lovesensa. Vladavina Vodolije trajaće sve do 19. februara 2020. godine, a izazovi koje je ovaj vazdušno znak pripremio ove godine, neće lako pasti pojedinim znakovima Zodijaka.

Dok će neki znakovi osetiti lepotu slobode i novu energiju, nekima će taj burni vrtlog promena i brzoplatih odluka doneti teškoće, nesigurnost, ali i važne lekcije. Evo koja 3 znaka očekuje rizičan period tokom vladavine Vodolije:



Rak - period transformacije Prethodni period (vladavina Jarca) doneo je vašem znaku velike promene na emotivnom planu. U svakoj situaciji ste mogli da pronađete kompromis i iskristališete svoje roomantične želje, ali ovoga puta velika Vodolija sve menja. Sunce se nalazi u vašoj 8. kući, odnosno kući intimnosti, seksa, transformacije...

Tranziti planeta donose velike izazove u ljubavi, a mnogi će napraviti velike greške u odnosima zbog naglih promena raspoloženja. Škorpija - opasne igre reči Sunce je tokom perioda Vodolije u vašoj četvrtoj kući koja označava porodicu, kuću, emocionalnu stabilnost. Počećete da se fokusirate na svoj mali svet i ljude koje volite.



Ali, želećete da se odvojite od nekih članova porodice ili prijatelja za koje smatrate, a vama kradu energiju i sputavaju vas. Ove odluke mogu biti teške i konačne, zato dobro razmislite. Srećom, konjukcija Saturna i Plutona je u vašem sektoru komunikacije, pa je moguće da ćete uspeti na pravi način da rešite nesporazume.

Ribe - skrivena emotivna i tajanstvena duša Ovaj emotivni znak Zodijaka počinje da se oseća usamljeno, izolovano i ne nalazi svoju svrhu tokom vladavine Vodolije. Sunce je trenutno u vašoj 12 kući, kući karme i snova. Vi ste jedinstvena emotivna i kreativna duša, ali to ne znači da treba da se potpuno izolujete. Ovaj krizni period još malo traje, a krajem februara imaćete priliku da pokažete koliko zaista vredite.

Pokreće Blogger.