Horoskopski znakovi kojim bi vladavina Vodolije mogla donjeti veliku sreću

Evo kojim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću:


Period vladavine Jarca je iza nas, a od 21. siječnja/januara do 19. veljače/februara zavladat će energični Vodenjak. Velike promjene, odluke i preispitivanje obilježilo je period Jarca, a sada će nam Vodenjak udahnuti svežu energiju u svakodnevicu.

Sada uviđamo smisao svih tih promjena koje smo napravili i spremni smo ih prihvatiti i živimo u skladu s novonastalom životnom situacijom. Vodenjak je avanturist, on voli nepoznato, tople i hladne klime, šećući od jednog do drugog sna. Evo kojim znakovima sezona Vodenjaka donosi veliku sreću:



Blizanci – Živite kako želite U periodu Jarca trudili ste se da napravite nešto značajno za svoju budućnost. Dosta vaših ambicija je ostvareno, a sada je pravo vrijeme da se opustite i zabavite. Sunce je trenutno u vašoj egzotičnoj kući koja označava putovanje, edukaciju, nadu.

Imate priliku da ostvarite nešto o čemu odavno maštate. Otvorite svoje srce i um. Udahnite ljepotu slobode koju vam donosi period Vodenjaka. Vaga – Život je jedna predivna igra Izazovi koje ste pretrpjeli u prethodnih par mjeseci sada su vas ojačali i učinili da u narednom periodu budete mudriji i snalažljiviji.



Shvatite svaki izazov kao vrijednu nagradu, jer ste se zahvaljujući njima dodatno razvili duhovno i emotivno. Sunce je trenutno u vašoj ekspresivnoj petoj kući koja označava zabavu, ljubav, kreativnost, djecu i romantiku. Očekuje vas predivan period!

Vodenjak – Najsretniji rođendan ikada Bili ste uspavani u periodu Jarca kada je Sunce boravilo u vašoj 12. kući karme, zatvorenosti i straha. Počinje buđenje iz mračnog sna! U narednom periodu prati vas divna iscjeljujuća energija. Bit ćete pozitivno raspoloženi, vedri i spremni da dočekate dobre vesti. Nevjerojatne i sjajne promjene preokrenut e vaš tok sudbine. Slavite i zabavljajte se, velika sreća prati vas sve do vladavine Riba.

lovesensa

Pokreće Blogger.