Mali ženski trikovi: 7 genijalnih savjeta kako vam štikle mogu biti udobnije

Verovatno da nema te žene koja ne voli štikle i ne misli da noge u njima izgledaju fenomenalno.


One svakoj odevnoj kombinaciji daju dozu glamura i privlačnosti. Međutim, isto tako, žene znaju da dugo nošenje štikli može biti vrlo bolno i neudobno, a onda kada vas bole noge, prsti, zglobovi, to se svakako vidi i na vašem licu. Ipak, bez brige!

Za vas smo pripremili par saveta koji mogu pomoći da u štiklama izgledate poput prave zvezde, i sve to bez neprijatnih bolova. 1. Zalepite prste Lepljivom trakom zalepite srednji i domali prst, kako je prikazano. Ovo će smanjiti pritisak u venama kada nosite štikle i na ovaj način ćete izbeći bolne otoke.



2. Nanesite rol-on dezodorans na stopala Rol-on ili deedorans u stiku ssprečiće žuljeve i takođe pomoći da s lakoćom obujete štikle. 3. Raširite uske cipele Kako biste raširili uske cipele, napunite kese vodom i stavite i h u cipele. Njih potom stavite u zamrzivač i sačekajte da se zaledi. Ovaj trik će pomoći da se cipele rašire i budu mnogo udobnije.

4. Raširite cipele fenom Obujte par debljih čarapa i zagrevajte ih fenom jedan minut. Toplota će pomoći da se cipele prilagode vašem obliku stopala. Nosite ove čarape sa cipelama tokom celog dana. 5. Suvi šampon za stopala Pre nego što obujete cipele, naprskjte malo suvog šampona na stopala kako biste prečili znojenje.



6. Izbegavajte ravnu obuću odmah posle štikli Nemojte odmah nakon štikli obuti ravnu obuću već izaberite niže ili srednje štikle, pa tek nakon nekog vremena obujte ravno, kako bi se vaša stopala navikla na promenu visine. 7. Koristite šmirglu za đon Na ovaj način sprečićete klizanje i sprečiti saplitanje i eventualni pad.

Pokreće Blogger.