Zapamtite ih dobro: 8 stvari koje bi trebali znati ako volite Ovna

Ovan je jedan od najboljih romantičnih partnera.


Oni su dinamični, uzbudljivi, strasni pojedinci koji se potpuno bacaju u svoje odnose. Međutim, oni nisu najlakši znak zodijaka za podnijeti! Evo nekoliko stvari koje trebate zapamtiti ako želite voljeti Ovna:

Oni imaju brz temperament Ovan je vatreni znak , tako da nije čudo da oni imaju tendenciju da budu prilično nestabilni. Oni imaju malo strpljenja za ljude i situacije koje im idu na živce i više su skloni bijesu. To ne znači da su veće vjerojatnosti da će postati fizički agresivni , ali ako su uznemireni, bolje je paziti se! Kad se ljute, sigurno ćete to znati. Nisu strpljivi i nemaju tendenciju da se suzdrže i daju drugima priliku.



Morate biti nezavisna osoba koja će imati dobar odnos s njima Tipičan Ovan ne želi provesti svaki dan sa svojim partnerom. Moraju se osjećati u kontroli vlastitog života i mrze ideju da netko napada njihov osobni prostor. To ne znači da im nije stalo do drugih, samo da smatraju da bi zdravi odnos trebao biti između dvije osobe koje imaju svoje interese i društvene krugove.

Rijetko ćete dobiti argument Da bi bili sretni s Ovnom, morat ćete vrlo mudro odabrati svoje bitke. Nemojte se truditi boriti se s njima, osim ako je situacija o životu ili smrti. S druge strane, ako uživate u snažnim raspravama koje se odvijaju satima, idite naprijed i pitajte ih provokativna pitanja!



Oni su često ekstrovertirani Ovnovi su dobri govornici i znaju zabaviti publiku. Obično provode vrijeme s drugim ljudima koji energiziraju. Ukratko, oni su ekstrovertni. To može biti problem ako želite miran život. S druge strane, ekstrovertirani i introvertni mogu lijepo nadopunjavati jedan drugoga.

Morat ćete prijeći svoju zonu udobnosti Ovan je sposoban pratiti rutinu, ali uživa u izazovima i ciljevima. Oni napreduju kada imaju partnere koji se slično ponašaju prema životu. Sa svojim širokim rasponom interesa i dugim popisom snova, morat ćete biti dovoljno fleksibilni da biste smjestili njihove ambicije.

Na primjer, mogli bi vas iznenada pozvati na putovanje u novu zemlju ili vas potaknuti da isprobate novu vrstu filma ili kuhinju. Sve dok imate povjerenja u njihovu prosudbu, veza sa Ovnom može otvoriti vrata za mnoga nova iskustva.

Lako im postane dosadno Ako se Ovan osjeća pod-stimuliranim i dosadno u vezi, neće dugo biti tu. Oni zahtijevaju partnere – trebaju nekoga tko se intelektualno može angažirati s njima, zadovoljiti njihovu visoku seksualnu strast i pratiti ih na novim avanturama, a još da im daje puno prostora!

Oni znaju držati inat Ako vrijeđate Ovna, ili povrijedite nekoga za čim se brinu, zapamtit će vam to. U stvari, oni će se sjećati zauvijek, čak i ako vam se čini da su vam oprostili. Imaju lošu naviku o podizanju prošlosti tijekom argumenata. Kad je riječ o osveti, Ovan može biti nemilosrdan. Pazite se!

Vjerojatno su radoholičari Budući da je natjecateljski, većina Ovnova nastoji juriti svoju karijeru. Zapravo, ponekad se možete osjećati kao da je vaš odnos u pozadini njihovog posla. S druge strane, ako se želite baciti u svoj posao, možda vam je ovo savršen spoj!

Pokreće Blogger.